Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Muharrem Erdoğan ın oğlu Tolga Erdoğan akademik kariyer basamağında son unvan olan Profesör Doktorluğa ulaştı

Karadeniz Teknik Üniversitesinde Doç.Dr. luktan Prof. Dr. unvanını alan Karamürselli Tolga Erdoğan sevincini şöyle dile getirdi.

“Öğrenmek, paylaşmak hiç bitmeyecek bir yolculuktur. Ve bugünden itibaren bu güzel yolculuğum yeni bir unvanla ama aynı heyecan, istek ve enerjiyle devam edecek.

Bugün, akademik kariyer basamağının son unvanı olan Prof. Dr. unvanını aldım. Bu anlamlı süreçte olduğu kadar her zaman yanımda olan ve beni destekleyen Trabzon Üniversitesi Rektörlüğüne ve Fatih Eğitim Fakültesi Dekanlığına, canım eşime ve aileme, hocalarıma, meslektaşlarıma, öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız... Ulaşabildiğim, dokunabildiğim, olumlu izler bırakabildiğim yaşantıların en büyük unvan olduğunu unutmadan güzel ülkem, alanım, üniversitem ve kendim için çalışmaya, üretmeye inşallah devam edeceğim. Sevgiyle ”

Karamürselli Prof.Dr. Tolga Erdoğan 38 yaşında evli ve iki çocuk babası, eşi Özge Erdoğan ında Doç Dr. olduğu öğrenildi.

Gazetemiz olarak genç yaşta Prof.Dr. olan Karamürselli Tolga Erdoğan ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı