Almanya da ikamet eden sosyal projelere sahip çıkan, sivil toplum örgütlerine her zaman maddi ve manevi destek sağlayan işadamı- hayırsever Karamürselli Vedat Yılmaz tarafından yapılan örnek davranışlar kamuoyu üzerinde takdir edilmeye devam ediyor.

Karamürsel de faaliyet gösteren Fatih Erbaş ın sahibi olduğu Urstur, Mehmetçik Vakfı Yararına 23 Kasım 2019 Cumartesi günü “ yarın “ günü birlik Çanakkale ye gezi düzenliyor. Geziden elde edilen gelirin tümü Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Urstur un örnek davranışını beğenen, gurur duyan ve bu örnek davranışa katkı sağlamak amacı ile Hayırsever İş adamı Karamürselli Vedat Yılmaz ın  bu geziye katılmak isteyip de maddi durumu olmayanlar için Almanya dan Urstur un hesabına 10 kişinin gezi ücret bedelini havale yaptığı öğrenildi.

Karamürsellilerin ve Karamürsel ilçesinde ikamet eden işadamlarının örnek davranışları “ vatan, millet ve insan sevgisi “ Türkiye de emsal teşkil etmeye de devam ediyor.

Gazetemiz olarak, Türkiye de herkesin Karamürselli işadamları tarafından sergilenen bu örnek davranışlarına eşlik etmelerini, topluma faydalı olmalarını ve bu tür örnek davranışların Türkiye genelinde yayılmasından mutluluk duyucağız.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı