Karamürsel ilçesinde tek özel lise olarak başarıları ile takdir toplayan ve mezun ettikleri öğrencilerini üniversitelerin en gözde bölümlerine yerleştiren Karamürsel Sınav Temel Lisesi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılında 2.mezunlarına mezuniyet töreni düzenledi.
Kamera Görüntüleri Haberin Altında

Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine; Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özaslan, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt, Karamürsel ilçe milli eğitim müdürü Murat Çakır, ilçe gençlik ve spor müdürü Çetin Yıldız, Karamürsel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Yalakdere Ortaokul Müdürü Oğuz Gülmez, Necdet Calp İlköğretim Okulu Müdürü Lokman Açar,Dr.Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Kandemir, Karamürsel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, Karamürsel Sınav Temel Lisesi kurucu müdürü Hadi Öz ve okul öğretmenleri,veliler ile öğrenciler katıldı.

1 dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından konuşma yapan Karamürsel Sınav Temel Lisesi Kurucu Müdürü Hadi Öz “ Öğrenci velilerimizin okulumuza ve öğretmenlerimize duydukları güvene layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitimci olarak mesleğimde 30.yılımı dolduruyorum.30 yıl boyunca binlerce öğrencinin üniversiteye geçmesinde emeğimim geçmesinden dolayı mutlu ve gururluyum. Allah sağlık verdiği sürece, öğrencilerimde beni dinlediği sürece çok sevdiğim eğitimci mesleğime devam edeceğim.

Bu günlerin tadını çıkarın

Artık çocuklarımız yuvalarında uçma zamanı geldi. Her biri inşallah çeşitli yerlerde üniversite eğitim hayatlarına devam edecek. Bir müddet sonra çocuklarınızla aynı evde olamayacaksınız. Birlikte kahvaltı yapamayacaksınız. Hatta ders çalışmadığı için yaptığınız kavgaları bile özleyeceksiniz. Sizlere naçizane tavsiyem bugünlerin tadını çıkarın.

Sevgili öğrencilerim lise yıllarının sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Artık sizi üniversite yılları bekliyor.

Bu zamana kadar yaptığınız çalışmaların karşılığını alacaksınız ve gireceğiniz LYS Sınavında başarılı olacaksınız ve meslek seçiminde bulunacaksınız.

Unutmayın Kötü Meslek Yoktur!

Unutmayın kötü meslek yoktur ama kötü yapılan meslek vardır. İçinde insan sevgisi yaşamayan hiçbir kimse hiçbir meslekte başarılı olamaz. Sizler her zaman işinizi iyi yapanlardan olun. Öğrencilerimi çok seviyor ve gurur duyuyorum. Bahtınız ve yolunuz açık olsun.

Karamürsel Sınav Temel Lisesi Müdür Nurgül Uluce Düztürk’ün konuşmasının ardından söz alan Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır” Eğitim Camiasının Türkiye’nin geleceğindeki yetiştirme sanatındaki başarıları ve üstün gayretleri sayesinde bugünkü çocuklarımızın coşkusunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karamürsel Sınav Temel Lisesinde güzel bir aile ortamını gördüm.

İlçemizin milli eğitim müdürü olarak Karamürsel’in başarısına Karamürsel Sınav Temel Lisesinin bu yıl ve gelecek yıllarda başarılı eğitime katkılarının büyük olacağını inanıyorum.Anneleri ve babaları böyle evlat yetiştirdikleri için kutluyorum.Yavrularımızın bahtlarının açık olmasını ve Üniversitelerde istedikleri yerleri kazanmaları diliyorum.Gelecekte Karamürsel’e güzel hizmet etmelerini cani gönülden istiyorum” dedi.

Konuşma yapan Karamürsel Sınav Temel Lisesi Okulu 1.si Güzin Sayra Gökakın “ Eğitim hayatımızda bizlere güzel hizmetler veren ve bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.Bugün düzenlenen mezuniyet töreninde hem sevinçli hem de hüzünlüyüz.Artık kanatlanıp uçma vakti geldi.Bizler sadece öğrenci değil aynı zamanda vatandaşız.Ülkemiz değerlerine bağlı konumuzun bilinci ile çalışmak zorundayız.Atatürk’ün bizlere emanet ettiği gibi  birinci vazifemiz Türk İstiklalini,Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.Bu temel bizlerin en kıymetli hazinesidir.Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.Güçlü Türkiye için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Karamürsel Sınav Temel Lisesi kurucu müdürü Hadi Öz, okul müdürü Nurgül Uluce Düztürk ile tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Karamürsel Sınav Temel Lisesi okul 3.sü Eda Gülırmak’a plaketini Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt, okul 2.si Diler Noğal’a Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özaslan,okul 1.si Güzin Sayra Gökakın’a ilçe milli eğitim müdürü Murat Çakır plaket ile çiçek takdim etti.

Bayrak ve flama teslim töreninin ardından okul birincisi Güzin Sayra Gökakın tarafından mezuniyet kütüğüne birincilik plakası çakıldı.

Karamürsel ilçe genelinde düzenlenen turnuvada birinci olan Karamürsel Sınav Temel Lisesi Basketbol Takımı Kaptanı Efe Sarp Bikbay’a İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Çetin Yıldız ile Öğretmen Kürşat Öz tarafından plaket takdim edildi.

12 A, 12 B,12 C, 12 D, 12 E,sınıfından mezun olan öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Altınkemer Kültür Merkezinin terasında düzenlenen kep atma töreninin ardından öğrenciler müzik eşliğinde çiftetelli oynadılar ve bol bol halay çekerek eğlendiler.
Kamera Görüntüsü;

Muhteşem mezuniyet töreni 




Karamürsel Sınav Temel Lisesinden Muhteşem... paylaşan: karamurselaktifhaber

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı