Karamürsel Sınav Anadolu Lisesi Kayacık Mahallesi Kırahmetoğlu Mevkii Devlet Yolu Altı Keyif Sitesinde yaptığı yeni binasında güçlü ve uzman kadrosu ile 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılına bugün başladı.

Karamürsel in köklü ve başarılı eğitim kurumu olan Sınav Anadolu Lisesinden mezun olan öğrencilerin en iyi üniversiteler ile en iyi bölümlere yerleştiği ilçe halkı tarafından sıkça konuşuluyor.

Karamürsel Sınav Temel Lisesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında “Sınav Anadolu Lisesi” olarak yeni yerinde hizmete başladı.

 Başarılı eğitimci Hadi Öz ün yönetiminde, Fizik Öğretmeni Kürşat Öz ün müdürlüğünü yaptığı Karamürsel Sınav Anadolu Lisesi 1998 yılından bu yana Karamürsel halkına hizmet veriyor. Yüzlerce mezun ettiği öğrencisini üniversiteli yaptığı ilçe halkı tarafından biliniyor.

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Karamürsel Sınav Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Hadi Öz “ Yeni okul binamızda eğitim kalitemizi daha da artıracağız. Karamürsel halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilere 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gazetemiz olarak başarıları ile Karamürsel ilçesinde adını duyuran ve yüzlerce öğrencisini üniversitelerin en güzel bölümlerine yerleştiren Karamürsel Sınav Anadolu Lisesinin yeni binasının hayırlı ve uğurlu olmasını, başarılarının 2019-2020 yılında da devam etmesini temenni ederiz.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı