4 Temmuz Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümü münasebetiyle Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun tarafından düşman işgalinden Kurtuluş Pastası, Karamürsel e özgü yiyecek olan Simit Dolması ile Karamürsel Gazozu ilçe halkına ikram edildi.

4 Temmuz Karamürsel in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99.yıl dönümüne özgü yaş pastayı Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun keserken ilçe halkı tarafından büyük alkış topladı.

Karamürsel halkı “ Ali Koygun a bu güzel günde ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun a bol kazançlar ile başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.

Gazetemiz Muhabirine açıklamada bulunan Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun” Bu anlamlı günde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun, dualarımız onlarla beraberdir. Karamürsel Halkımızın 04 Temmuz Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 99.’inci yıldönümünü kutluyorum.”dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı