Karamürsel Gazoz’nun tanıtımı Başkan İsmail Yıldırım başta olmak üzere AK Parti milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, ilçe kaymakamı Osman Canbaba, ilçe müdürleri, siyasi parti başkanları, dernek başkanları, meclis üyeleri ile ilçe halkının katılımıyla gerçekleşti. İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunan başkan Yıldırım ve beraberindeki heyet ardından sahilde bulunan Botanik Çay Bahçesi’nin yanında, Bosna Sebili yanındaki alanda gerçekleşen törene geçti. Tören alanı Karamürsel Gazozu fotoğraflarıyla, afişleriyle süslenirken, bir ağaca da Karamürsel Gazozu asılarak teşhir edildi.

BİR TARİH CANLANIYOR

Katılımcılar, Başkan Yıldırım’ın, bir tarihi canlandırmasından dolayı oldukça mutluydu. Törende konuşan Başkan Yıldırım, “Karamürsel Gazozu’nu tekrar gün yüzüne çıkarmak istedik. Belediyemizin imkanlarını seferber ederek ilçemize bir marka kazandırdık. Tarihe ve dünyaya mal olmuş Karamürsel sepetimizin yanından Karamürsel Gazozu da çok sevilecek. Bu projeye sahip çıkalım. İnanıyorum ki sadece Karamürsel ve Kocaeli değil, bir gün tüm Türkiye Karamürsel gazozu içecek” dedi.

KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN…

Karamürsel Gazozu’nun satışından elde edilecek gelirin kız çocuklarının okutulması için kullanılacağını da müjdeleyen Başkan Yıldırım, “Karamürsel Gazozu’na verilecek destek geleceğin eğitimli annelerine aktarmış olacağız. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz’’ diye konuştu. Başkan Yıldırım, bir sonraki hedefinin ise Karamürsel Gazozu’nun Karamürsel’de üretilmesini sağlayacak bir fabrika kurulması olduğunu da belirtti.

ANKARA'YA GAZOZ GÖTÜRECEKLER

Konuşmanın ardından ilk gazozları protokol üyelerine kendi eliyle ikram eden Yıldırım’ın haklı gururu görülmeye değerdi. Lansmana katılan milletvekilleri Karamürsel Gazozu’nun tanıtımını TBMM’de yapacaklarının sözünü verdi. Milletvekili Cemil Yaman meclise götürmek için 50 koli gazoz satın aldı. Konuşmaların ardından katılımcılara Karamürsel Gazozu ikram edildi. Sıcak yaz günü içilen gazoz katılımcıların içini ferahlık katarken, tadı da çok beğenildi.