Karamürsel Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi No.231 de Hasan ve Kader Arslan çifti tarafından AKA CAG Kebap düzenlenen törenle hizmete açıldı.

7/24 saat halkın hizmetinde olacak AKA CAĞ Kebapta, Erzurum Yöresine ait Cag Kebap, Çorba, Kahvaltı, Izgara çeşitleri, kokoreç, lahmacun ve pide çeşitleri ile tatlı çeşitleri bulunuyor.

Ev ve işyerlerine paket servisi siparişlerinin 0.262.4523344 nolu telefondan verilebileceğini açıklayan AKA CAG Kebap ın sahipleri Hasan ve Kader Arslan “ işyerimiz haftanın her günü 24 saat açıktır. Kalite bizim için vazgeçilmezdir. Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü personelimizle halkımıza güzel hizmetler vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesi işyerimize çay ve yemek yemeğe bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

AKA CAĞ KEBAP ın açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Erzurumlular Dernek Başkanı Salih Fidan ve yönetimi, Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık ile ilçe esnafları katıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Erzurumlular Dernek Başkanı Salih Fidan ile İşletme sahibi Hasan Arslan tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Belediye başkanları ile açılışa katılan tüm davetliler, AKA CAG Kebap ı açan Hasan ve Kader Arslan çiftine hayırlı ve uğurlu olması temennileri ile bol kazançlar dilediler.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı