Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Salı-Çarşamba ve Perşembe günü Defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

Aslen Lale Köyünden olup Sakabaşı Mahallesinde ikamet etmekte olan Saniye Yılmaz (72) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildereli olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Özen (80) vefat etmiştir. Cenazesi 17 Ocak Perşembe Günü İkindi namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Silifkeli olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Satılmış (54) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ocak Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Bozkırlı olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mevlüt Keser (72) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Ocak Salı günü öğle namazına müteakip Sayüstü Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Akın Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ümmü Aydoğmuş (87) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Ocak Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildereli olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde İkamet etmekte olan Rasim Akın (76) vefat etmiştir. Cenazesi 15 Ocak Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber