Karaman Lisesi’nden ‘Yüzen Ev’ Projesi’

İlimizde Karaman Anadolu Lisesi ‘Youth to Businesi Enterprise’ projesi kapsamında Ermenek Barajında hayata geçirilecek olan ‘Yüzen Ev’ projesini sunmak için İngiltere’nin başkenti Londra’ya gidecek.

Karaman Lisesi’nden ‘Yüzen Ev’ Projesi’

Bu projeye 8 ülkeden 35 öğrenci ve 10 öğretmen katıldı. Öğrencilere proje şirket nasıl kurulur, işletilir? Nasıl yapılır? Gibi birçok konuda bilgi kazanımı sağlanıyor.

Youth To Businesi Enterprise’ Projesi kapsamında Karaman Anadolu Lisesi öğrencileri Enes Borsboy, Sertaç Yeşildağlar, Firdevs Gülnar, Gizem Köse ve Sevilay Cebe 2 Temmuz 2018 tarihinde Londra’ya giderek yapmış oldukları projeyi Londra’da bulunan iş adamlarına sunacaklar.

Proje Koordinatörü ve Rehber Öğretmen Hakan Ataseven, “Öğrencilerimiz Ermenek Barajının üzerinde seyyar otel olarak adlandırdığımız bir proje geliştirdiler. Ermenek belediyesi bir örneğini yaparak uygulamaya geçirmeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerimiz 2 Temmuz tarihinde İngiltere’nin Londra eyaletine giderek orada bulunan iş adamlarına projeyi anlatarak hayata geçirilmesini sağlayacaklardır” dedi.

(Haber: Mustafa EROK)

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284