WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karakulak, Kahya ve Çetinkaya’dan Başkan Vergili´ye Ziyaret 

Bu haber 12 Eylül 2019 - 16:28 'de eklendi ve 4.403 kez görüntülendi.

Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Zonguldak Havaalanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Recep Kahya ve BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler. 

Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet KarakulakKarabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi, 15 Kasım 2019’da Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Zonguldaklılar Derneği kuruluşunun 23. yılında, Geleneksel İnter Kültürel Etkinliği ve Eğitime Katkı dayanışma gecesine davet etti. 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Zonguldak Havaalanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Recep Kahya ve BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.