GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KARADERE YAPIYOR, AKSU HALA SAYIKLIYOR

KARADERE YAPIYOR, AKSU HALA SAYIKLIYOR

Tarih 17 Ağustos 2017, 18:45 Editör Dursun ONUR

TIME DETAY HABER- Espiye’ye Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yapılacak olan Gençlik Merkezi 11 Eylül 2017 tarihinde ihaleye çıkıyor.


İkinci dönemini yaşayan CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaklaşık üç sene önce söz verdiği ’Sokakbaşı Kültür Merkezi’ projesini hala hayata geçireceği günleri sayıklayadursun AK Partili Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere daha ilk döneminde büyük bir hizmete daha start verdi.

Bu çerçevede Espiye’ye Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yapılacak olan Gençlik Merkezi 11 Eylül 2017 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ilçe halkına müjde verdi.

Başkan Karadere,‘Belediyemizce yeri tahsis edilen Gençlik Merkezi binası yer tesliminden itibaren 350 günde tamamlanacak olup 2024 metrekare kapalı alana sahip binamızın içerisinde konferans, oyun ve toplantı salonları, sergi salonları, müzik ve resim atölyeleri, kütüphane ve kafeterya gibi birçok birimler yer alacaktır. İlçemiz gençliğine armağan edilecek projenin hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

 

 

Bu haber 2084 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Kerim Aksu, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse...

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi