Karadeniz ve Marmara'ya açılan balıkçı teknesi 3 bin kasa hamsi yakaladı

Karadeniz ve Marmara'ya açılan balıkçı teknesi 3 bin kasa hamsi yakaladı

Karadeniz ve Marmara Denizi'ne açılan Tekirdağlı balıkçılar, yaklaşık 3 bin kasa hamsi yakaladı. Hamsiyle dolup taşan teknenin ve balıkçıların o anları kare kare fotoğraflandı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan İdris Şeremet, balıkçının kurtarıcısının hamsi balığı olduğunu ifade etti.

Tekirdağ’ın merkezi ilçesi Süleymanpaşa’da bulunan balıkçı barınağında tekneleriyle yola çıkan balıkçılar Marmara Denizi ve Karadeniz’de ağları denize bıraktı. Bir süre sonra denizden çekilen ağlar hamsiyle dolup taştı.

20-01/22/aw915427_04.jpg

TEKNENİN O ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Hamsilerin tekneye alınması ile birlikte tekne ağzına kadar hamsiyle doldu. Balıkçıların sevinci ve teknenin hamsi ile dolması saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı. Balıkçılardan yapılan açıklamada geçen hafta çok verimli bir hafta olduğu ifade edilerek, hamsinin yüzleri güldürdüğü belirtildi.

20-01/22/aw915427_05.jpg

"HAMSİ OLMASAYDI BALIK PİYASASI YANMIŞTI"

Kaptan İdris Şeremet yaptığı açıklamada, “Hamsi olmasaydı bu sene balık piyasası yanmıştı. Balıkçının kurtarıcısı hamsi balığı oldu. Hep palamut bekledik, istavrit de az olunca umudumuzu hamsiye bağlamıştık. Hamsi balıkçıların cankurtaranı oldu. Hamsi balıkçıların yüzünü güldürdü. Balıkçı denizden bereketle limana döndü” dedi.

TEKİRDAĞ/İHA

20-01/22/aw915427_06.jpg

20-01/22/aw915427_02.jpg

20-01/22/aw915427_01.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN