Haberler

Karabük'te bir sürücü, otomobiliyle çarptığı yayanın başından bir an olsun ayrılmadı

Güncelleme:

Karabük'te yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobili ile çarpan sürücü yaralının başından bir an olsun ayrılmazken, vatandaşlar ise yaşananları meraklı gözlerle izledi.

Güven Kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada Metin G. yönetimindeki 78 AAF 437 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Akgün'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen Akgün hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından sürücü yaralı Akgün'ün başından bir an olsun ayrılmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahalesi çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlenirken, yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, sürücü Metin G.'ye yayaya yol vermediği gerekçesiyle 488 TL ceza kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ahmet Akgün Karabük Haberler

500

Yorumlar (11)

Efekentli 09:

Bir tek türkiye de var yaya çarpma. Malasef yaya yol vermek o kültür türkiye de yok. Türkiyede yayalar ve sürücüler kimse kurallara uymuyor. iyi adam ölmemiş.

10
2
yanıtYanıtla
İlber:

cahil cahil konuşmada bi youtube bak istersen bir tek türkiyede mi varmış öğrenmiş olursun

yanıt2
yanıt0
DOĞULU:

Avrupa da olsaydı bu sürücü 15 yıl hapis yatacaktı ama memleket dingonun ahırı yasa yok kanun yok

3
6
yanıtYanıtla
BATILI ALAMANCI:

nerden biliyorsun avrupada 15 yil hapis yatacagini mesela almanyada kaza ile veya alkollü iken adam öldürene verilen ceza bile 2 yili gecmez trafik kazalarinda avrupada kimse kacamaz cünki yaptirimi agirdir kasti olmayan ölümlü trafik kazalarinda sürücü tutuklanmaz mahkeme disardan devam eder ve cogunlukla kisa zamanda biter kasti veya hatali bir olayda suclu görülse dahi alacagi ceza 1-2 yili gecmez tabi suclunun gecmisi ve tutumu incelendiginde aldigi hapis cezasi ertelenebilir

yanıt2
yanıt0
adam:

Çarpıp neden kaçmamış ki ,

5
4
yanıtYanıtla
İNSAN:

İNSAN ÇÜNKÜ

yanıt2
yanıt0
ADMAN:

Önce yapacagin saygi, yi kazadan sonra yapiyorsun, bizim her isimiz böyle bunlarin ehliyetini alacaksin 1 milyon TL. ceza vereceksin.

4
2
yanıtYanıtla
Aslı can:

Allahım merhametlılere karşılaştırsın bende evladımı trafık kazasında kaybettim katıl mahkemede karısı ola ak adıyle terbiyesizler kucaklayıp opuştu dahada karısı mikrop bıze sataştı serefsız ler davacı oldunuz dıye boyle adılerde var

3
0
yanıtYanıtla
Aslı can:

Ben vıcdansız katille karşılaştım için bu şoforun yaptığını guzel gordum duundum bizimkinde üç tane olu onbeşte yaralı ohalde katıl karısıyla oynayarak opuşerek geldı için bu kişiyi vicdanlı gordum

2
0
yanıtYanıtla
CİN:

AYRILMASI GEREKİRDİ. . ÇOK ANORMAL BİR DURUM. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title