“Karabükspor, Karabük’te Kimsenin Umurunda Değil Mi..?”

“Karabükspor, Karabük’te Kimsenin Umurunda Değil Mi..?”

Yayın: 21.02.2019 19:01
Paylaş:
A+ A-

Hikmet Feridun Tankut’un Başkanlığı döneminde “Ekonomik olarak batağa itilen KARABÜKSPOR..” 9 Mart tarihinde “Tarihinin en Sıkıntılı Kongresi’ni yapacak..” ve Siyasetin en yoğun olduğu bu dönemde CHP-İYİ Parti Karabük Belediye Başkanı’ndan başka “Ağzına KARABÜKSPOR ve KARABÜK’TE SPOR konusunu alan..” hiçbir Belediye Başkan Adayının olmayışı dikkatleri çekiyor.9 Mart günü yapılacak olan KARABÜKSPOR Kongresi’nde “Tarihi gelişmeler olacağından söz ediliyor..” ve “YA KAYYUM HEYETİ,YA YENİ BİR BAŞKAN İLE YÖNETİM..” deniliyor.

Hikmet Feridun Tankut’un Başkan olduğu dönemde “Ekonomik olarak batağa itilen ve 196 milyon lira borç ile Kongreye gelemeyen Başkan..” olarak tarihe geçen KARABÜKSPOR,bu kez 9 Mart günü yeniden Olağanüstü Kongreye gidiyor.

9 Mart günü yapılacak olağanüstü kongre’nin “Tarihi bir toplantı olacağına..” dikkat çeken, konuya yakın kaynaklar “Bu Kongre ile ya Kayyuma gidilecek ve yeni bir Başkan ve Yönetim Kurulu seçilerek, bir süre daha zaman kazanılacak.Ancak KARABÜKSPOR’UN şu an itibarı ile 240-250 milyon lira dolayında olduğu belirtilen Borçları nedeni ile,sonucun yine de değişmeyeceği belli” Anlamında bilgiler veriliyor.

YEREL SEÇİMLER nedeni ile Siyasi tavır ve düşüncelerin tavan yaptığı şu günlerde “Karabük’ün ortak paydası olarak görülüp/gösterilen KARABÜKSPOR konusunun..” gerek Siyasi Partiler,gerekse Belediye Başkan Adayları tarafından hiç gündeme getirilmediğinden yakınan spor çevreleri “Şimdi hak yemeyelim,bu konu hakkında CHP-İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK dışında kimse konuşmuyor,fikrini söylemiyor.Bir tek sözünü eden Sayın DURSUN ALTIPARMAK var..” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

KARABÜKSPOR’U halen çekip/çevirmekte olan bugün ki Başkan ve Yönetim Kurulu’nun tutarsız açıklamalar yaptığına da işaret eden spor çevreleri “Hiç kimseden destek görmediklerini söylüyorlar.Borçlar hakkında ipe/sapa gelmez açıklamalar yapıyorlar.Küme düşmeyeceğiz gibi,Transferleri açacağız gibi,Kulüp çalışanlarına tazminatlarını verdik gibi açıklamalar yapıyorlar.Buna karşılıkta birçok kulüp çalışanı taksitlerinin bazılarını alamadıklarından yakınıyor.” Gibi bilgiler veriyorlar.

Öte yandan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun da “KARABÜKSPOR’A destek konusuna hiç mi hiç hoş bakmadığına..” dikkat çeken ilgili çevreler “Buna karşılık,KARABÜKSPOR Başkanlığı’na bakan kişinin zaman /zaman ipe/sapa gelmez açıklamaları,KARDEMİR bünyesinde de anormal antipatik karşılanıyor ve böyle giderse Yenişehir Çamlık Bölgesi’nde ki Tesislerden de KARABÜKSPOR’UN çıkması istenebilir.Böyle bir süreç gelişebilir,zaten O Tesislerin olduğu alanlar KBÜ Araştırma Eğitim Hastanesi genişleme alanı olarak görülüyor..” değerlendirmelerinde bulunuyorlar.

2 kişi görüş bildirdi

  1. mustafa celik

    Kardemir Demir çelik karabük yerel basının umurunda değil mi ? 3 gün önce 1 milyar 90 milyon tl. kar açıkladı.. Hiç bir yerde yok..

  2. Anti Şaibe

    Değil!… Çünkü Kardemir Karabükspor marka olarak batık ve 250 Milyon Lira borcu kapatıp, transfer yapacak kadar da para koyacak ben diyeyim babayiğit, siz deyin enayi Karabük’te yok. Niçin havanda su dövmeye çalışıyoruz. Kardemir Karabükspor kapatılmalı ve Yeni Karabükspor BAL liginden başlayarak yukarıya doğru tırmanmalıdır. Önce Kardemir Karabüksporun BAL ligine kadar şelale düşüşü yapmasını seyretmek ve daha sonra da yukarı çıkarmaya çalışmak sadece zaman kaybıdır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.