“Karabük Kenti, Karabükspor’u Yaşatamayacak Gibi“

“Karabük Kenti, Karabükspor’u Yaşatamayacak Gibi“

Yayın: 22.02.2019 21:20
Paylaş:
A+ A-

9 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan KARABÜKSPOR kongresi için,ciddiye alınabilecek, herhangi bir çalışma gözlenmediğine dikkat çeken spor çevreleri “Oysa 29 Ağustos 2018 tarihinde yapılan ve Sedat Namal’ın Başkan olduğu Kongre öncesinde yaşanan çalışmalar unutulmadı.Gerçi o çalışmalardan da hiçbir sonuç çıkmadı, ancak, çalışma yapılması bile dikkatlerden kaçmadı.Daha öncesinde de TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bir girişim yapmış ve kendi cebinden verdiği 100 bin liranın dışında esaslı bir yardım toplanamamıştı..” bilgilerini veriyorlar.

Geçmişi,çok ciddi sportif başarılarla dolu olan KARABÜKSPOR’UN,Hikmet Feridun Tankut Başkanlığında ki Yönetim tarafından “Ekonomik batağa itilmesi sonucu..”, çok ciddi bir, “Kapanma tehlikesi ile yüz/yüze gelen..” KARABÜKSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ’NİN, 9 mart tarihinde Olağanüstü Kongre yapacağına işaret edilirken “Ortalıkta ciddi sayılabilecek hiçbir gelişmenin görülmediğine..” dikkat çekiliyor.

Yerel Seçimler nedeni ile Siyasetin doruk yaptığı şu günlerde,CHP-İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dursun Altıparmak dışında,diğer Siyasi Parti ve Adayların,üzerinde tek söz etmediği KARABÜKSPOR’UN geleceğine ilişkin “Kimsenin umutlu olmadığına..” işaret eden sportif çevreler “Örneğin geçmiş dönemler içinde TBMM Meclis Eski Başkanlarından ve AK Parti Karabük Eski Milletvekili MEHMET ALİ ŞAHİN bir yardım toplama kampanyası düzenlemiş ve bu kampanyaya,Sayın ŞAHİN 100 bin lira ile katılmış,başka da ciddi bir katılım sağlanamamıştı..” bilgilerini veriyorlar..

KARABÜKSPOR’A yakın kaynaklar 29 Ağustos 2018 tarihinde yapılan Kongre öncesinde ve sonrasında yaşanan gelişmelere de değinerek “O dönem Karabük Valisi,Belediye Başkanı,Karabük’ün 3 milletvekili,Çelik-İş Şube Başkanı,AK Parti İl Başkanı imzalı bir deklarasyon çıkartılmış ve KARDEMİR’İN 10 milyon lira katkı vermesi,buna ilaveten de,Karabük İl eşrafı,Sanayicisi ve Ticaret kesiminin 5 milyon lira toplayacağı talep edilmiş veya istenmişti.Bu girişimden de sonuç çıkmadı ve Başkan seçilen Sedat Namal verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesi ile görevden istifa eder ayrıldı..” ifadelerini kullanıyorlar.

O dönem KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Rahmetli Mutullah Yolbulan ve TBMM Eski Başkanlarından,O Dönemin AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in destekleri ile KARABÜKSPOR Başkanlığı görevine getirilen Hikmet Feridun Tankut ve Yönetim Kurulu’nun,görev süreleri içerisinde “Ekonomik batağa itilen..” KARABÜKSPOR’DA,Kongre O Başkan ve Yönetimi “İBRA Etmeyerek hukuksal sürecin önünü açtı,ancak şu ana kadar tutulduğu ileri sürülen birçok rapordan herhangi bir sonuç çıkmadığını da..” iddia eden sportif çevreler “9 Mart Kongresi’nde nasıl bir sonuç alınacağı da henüz belli değil.Ancak görülüyor ki Karabük Kenti KARABÜKSPOR’U yaşatmaya pek niyetli değil..” iddialarını dile getiriyorlar.

Yorumlar

  1. hakan

    Karabük kenti değil, Karabük toplama kenti, Karabük kozmopolit kenti. şu belediye başkan adayı listelerine bi bakın. Kökeni Karabük il sınırlarında olan bir tek aday var mı? Her parti adayı için bi araştırın köyü nerede? Karabükspor kimin umurunda arkadaş? Biz trabzonspora, erzurumspora, konyaspora, sivasspora, zonguldakspora bakalım, Karabükspor kimin umurunda. Karabüksporu batıran zat, hepiniz gölgesine sığındınız sayın sendika başkanı adını bile hatırlayamadım adamın, nerede bu zat şimdi. şirinevlerde mi yeşil mah de mi, yenicede mi eskipazarda mı eflanide mi nerde bu adam. hala adını hatırlayamadım bak. Karabük kimlere emanet? Anlayabildiniz mi ana fikri?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.