Karabük Bartın Sınırında Denetim Havadan Görüntülendi

Karabük Bartın Sınırında Denetim Havadan Görüntülendi

Yayın: 08.04.2020 21:10
Paylaş:
A+ A-

Bartın’ın Ulus ilçesine giriş ve çıkışlar koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlandırıldı. Jandarma ekiplerince Karabük il sınırında oluşturulan kontrol noktasındaki denetimler havadan görüntülendi.
Bartın´ın Ulus ilçesine giriş çıkışlar İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla yeni tip Korona virüs tedbirleri kapsamında sınırlandırıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ulus’un çıkış noktalarından biri olan Karabük il sınırında denetim yaptı. Sağlık ekipleri de denetimlerde yer aldı. Durdurulan araçlar da sürücü ve yolcuların ateşleri ölçüldü. Ticari araçlar ile seyahat izin belgesi olan araçların geçişlerine izin verilirken, izin belgesi olmayanlar ise geri gönderildi. Yapılan denetimler drone ile havadan görüntülendi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.