0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2018 Cumartesi 21:59:00 - Güncelleme:22 Eylül 2018 Cumartesi 22:57:00

Bel fıtığını kazıkla tedavi etmeye çalışan 'Kara Hekim' yakalandı

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan bir kişiyi çekiç ve kazıkla sözde tedavi ederek kısmi felç geçirmesine neden olan 'Kara Hekim' lakaplı Metin A. (57) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut (37), maddi yetersizliklerden dolayı arkadaşının önerisiyle 'Kara hekim' lakaplı Metin A.'ya tedavi olmak istedi. İddiaya göre Metin A. ve Temel Aykut Ümraniye'de buluşmuştu.

ÇANTASINDAN KAZIK ÇIKARDI

Metin A. çantasından çıkardığı çekiç ve kazıkla sözde tedavi yöntemi uygulamaya başlamıştı. Ortaya çıkan korkunç görüntülerde Aykut acı çekse de Metin A. sözde tedavisini uygulamaya devam ettiği görülmüştü. Olayın ardından ağrıları daha da şiddetlenen Aykut, gittiği hastanede kısmi felç geçirdiği ve felç kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu öğrendi.

YAKALANDI

Korkuya kapılan Aykut, Dudullu Şehit İsmail Akkoyun polis merkezine giderek Metin A.'dan şikayetçi oldu.

Polis ekipleri şikayet üzerine insanları çekiç ve kazıkla sözde tedavi uygulayan Metin A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Metin A.'nın emniyetteki ifadesinde böyle bir tedavi uyguladığını ancak karşılığında para almadığını söylediği öğrenildi.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX