KARA: ‘HAKKIMIZ OLAN ÜÇ PUNI ALAMADIK’

KARA: ‘HAKKIMIZ OLAN ÜÇ PUNI ALAMADIK’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele denen Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara ” Kazanacağımız maçtan bir puan ayrıldık ”dedi

‘İYİ MÜCADELE ETTİK’

Ünyespor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini belirten Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara, ”  Maçın başında hatalı bir gol yemenize rağmen oyundan kopmadık. Karşılaşmanın İkinci yarısında ise beraberliği getire golü kaydettik. Gol pozisyonlarımız vardı. Son vuruşlarda daha net olabilirdik. Rakibimize göre daha etkili bir oyun sergiledik. Kazanmamız gereken bir maçtan  bir  puanla ayrılmak zorunda kaldık” diye konuştu.

‘GÜZEL BİR MAÇ OLACAK’

Safranbolu Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Kara,”Yeni  Amasyaspor ile Yozgatspor maçlarından tahlisiz  bir yenilgi allanarak lige  başlandık.  Kaybettiğimiz puanları toparlamamız gerekiyor. Bu nedenle hafta sonu karşılaşacağımız Safranbolu Belediyespor maçı bizim için önemli iyi hazırlanıp, kötü  gidişimize son vermek istiyoruz. Çarşabaspor’u seven  ve ayrıca tüm  taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz “şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.