Kaptandan büyük fedakarlık!

21.10.2019 - 10:46 | Son Güncellenme: 21.10.2019 - 07:50

Kaptandan büyük fedakarlık!

Kim der 39 yaşında...

Sezon başında şampiyonluk için Fenerbahçe’ye geri dönen Emre Belözoğlu, farklı bir hikaye yazmaya devam ediyor.

A Milli Takım’da sakatlanan ve ilk etapta en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan 39 yaşındaki kaptan, dün sahadaydı.
Kaburgasındaki kırığa rağmen Denizli kafilesinde yer alan, ağrılarının azaldığını belirtip hocasından 11’de şans isteyen Emre, zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmadı.
İlk yarıda orta sahayı ayakta tutan Emre Belözoğlu, ikinci devrenin başında rakibinin bir müdahalesi sonrası kaburgasına darbe alarak yerde kaldı.
Kaptan ciddi acı çekmesine rağmen maça devam ederken, kenarda değişiklik hazırlığının yapıldığı sırada müthiş bir asiste imza attı.

‘Al da at’ dedi

Rakibinden topu kapıp ceza sahasına hızla giren kaptan, Vedat Muriç’e ‘al da at’ dercesine pası verdi, o da topu filelere gönderdi.
Emre, bu golden 2 dakika sonra yerini Deniz Türüç’e bıraktı.
39 yaşındaki yıldız futbolcu, fedakârlığı ve hırsıyla dün bir kez daha Sarı-Lacivertli taraftarları kendine hayran bıraktı.

"Kırığın acısını seçerim"

Maçı yorumlayan ve sakatlığı hakkında bilgi veren Emre Belözoğlu, “Kaburgamda kırık var. Bir yumuşama yok.
Bunu acıtasyon haline getirmenin de anlamı yok. Oynayabiliyorsam, sorun yoktur.
Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim.
Kazanmak güzel. Taraftarımız sağolsun. Bazen hakettiğimden fazla teveccüh gösteriyorlar. İnşallah bu sene onları mutlu ederiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de kaburgasında kırık bulunan Emre Belözoğlu, büyük bir fedakarlıkta bulunup sakat sakat oynamasına rağmen başarılı bir performans sergiledi ve Muriç'in golünde asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler