KAPTAN FATMA'NIN GÜZERGAHI DEĞİŞTİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 09:30, Güncelleme: 23.09.2016 - 09:30
 

KAPTAN FATMA'NIN GÜZERGAHI DEĞİŞTİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren MANULAŞ’ın ve Manisa’nın tek kadın şoförü Fatma Güngör, 6 ay görev yaptığı hat 1’den, hat 6’ya geçti. Dün hat 6’da direksiyon sallamaya başlayan Fatma Güngör, “ikinci bir talimata kadar hat 6’da görev yapacağım. Bu hatta çalışacak olmam beni heyecanlandırıyor” dedi.
Nurgül YILMAZ:Kısa zamanda meslektaşlarının ve Manisa halkının sevgisini, saygısını kazanan; şehrin tek kadın otobüs şoförü Fatma Güngör, 6 aydır hat 1’de sürdürdüğü hizmetini, bundan sonra hat 6’da devam ettirecek. “OTOBÜS ŞOFÖRLÜĞÜ BANA SANKİ İKİNCİ BİR HAYAT VERDİ”  Otobüs Şoförlerinin ayda bir hat değiştirdiği MANULAŞ ulaşım sisteminde Fatma Güngör’e 6. Hat güzergahı verildi. Sabah otobüsü ile hat 6 güzergahında direksiyon sallayan Şöför Fatma; “Bugün hem çok yoruldum, hem de çok eğlendim. Yeni bir güzergah olunca tabi, sokak ve caddeleri öğrenmek gerekiyordu. Sağ olsun meslektaşım Fikret Dedeoğlu bana güzergahları gösterdi. Çok uyumlu bir ekip olduk.  Otobüse binen vatandaşlar beni görünce memnun olduklarını söylediler. Yolcularla hem sohbet ettik, hem de Manisa yollarını kat ettik. Bundan sonra hat 6’nın müdavim yolcuları ile şehir içi taşımacılığa devam edeceğim. Tabi ki bana yeni bir hatta geçme talimatı gelene kadar. Tüm güzergahlarda tecrübe kazanmak isterim. İşimi, Kurumumu, arkadaşlarımı, yolcularımı ve Manisa’yı çok seviyorum. İyi ki burada, bu güzel insanlarla yaşıyorum. Onlara hizmet ediyorum. MANULAŞ ve otobüs şoförlüğü bana sanki ikinci bir hayat verdi. Çok mutluyum” diye konuştu.      
Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren MANULAŞ’ın ve Manisa’nın tek kadın şoförü Fatma Güngör, 6 ay görev yaptığı hat 1’den, hat 6’ya geçti. Dün hat 6’da direksiyon sallamaya başlayan Fatma Güngör, “ikinci bir talimata kadar hat 6’da görev yapacağım. Bu hatta çalışacak olmam beni heyecanlandırıyor” dedi.
Nurgül YILMAZ:Kısa zamanda meslektaşlarının ve Manisa halkının sevgisini, saygısını kazanan; şehrin tek kadın otobüs şoförü Fatma Güngör, 6 aydır hat 1’de sürdürdüğü hizmetini, bundan sonra hat 6’da devam ettirecek.

“OTOBÜS ŞOFÖRLÜĞÜ BANA SANKİ İKİNCİ BİR HAYAT VERDİ”
 Otobüs Şoförlerinin ayda bir hat değiştirdiği MANULAŞ ulaşım sisteminde Fatma Güngör’e 6. Hat güzergahı verildi. Sabah otobüsü ile hat 6 güzergahında direksiyon sallayan Şöför Fatma; “Bugün hem çok yoruldum, hem de çok eğlendim. Yeni bir güzergah olunca tabi, sokak ve caddeleri öğrenmek gerekiyordu. Sağ olsun meslektaşım Fikret Dedeoğlu bana güzergahları gösterdi. Çok uyumlu bir ekip olduk.  Otobüse binen vatandaşlar beni görünce memnun olduklarını söylediler. Yolcularla hem sohbet ettik, hem de Manisa yollarını kat ettik. Bundan sonra hat 6’nın müdavim yolcuları ile şehir içi taşımacılığa devam edeceğim. Tabi ki bana yeni bir hatta geçme talimatı gelene kadar. Tüm güzergahlarda tecrübe kazanmak isterim. İşimi, Kurumumu, arkadaşlarımı, yolcularımı ve Manisa’yı çok seviyorum. İyi ki burada, bu güzel insanlarla yaşıyorum. Onlara hizmet ediyorum. MANULAŞ ve otobüs şoförlüğü bana sanki ikinci bir hayat verdi. Çok mutluyum” diye konuştu.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.