koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

KAPIDA KARŞILADI

Mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi'ni Nevzat Doğan'dan devraldı.

15 Nisan 2019 Saat: 16:29
KAPIDA KARŞILADI
KAPIDA KARŞILADI

Kocaeli Adliyesi'ne saat 14.00'da giderek mazbatasını olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yüzlerce kişi eşliğinde Belsa'ya yürüdü. Hürriyet, İzmit Belediyesi önünde de yüzlerce vatandaş tarafında alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı.

KAPIDA KARŞILADI

Kalabalığın içinden geçerek İzmit Belediyesi'ne gelen Fatma Kaplan Hürriyet, kapıda Nevzat Doğan karşıladı. Doğan'ın Hürriyet'e ne içersiniz sorusuna, Hürriyet, "Zor yoldan geldik. Bir sade kahvenizi içeriz" dedi. Nevzat Doğan ise "Hak ettiniz" ifadelerini kullandı. Gülümseyen diyalogun ardından Hürriyet, başkanlık makam odasına geçerek belediyeyi Doğan'dan resmen devralmış oldu.

DOĞAN KONUŞTU

Doğan yaptığı konuşmada, "İzmit tarihi bir gün yaşıyor. Demokrasinin erdemini görüyoruz. Bize yakışır bir şekilde gereğini yapmak gerekir. 10 yıl önce böyle bir heyecanı ben de yaşadım. O zaman İzmit kağıt üzerinde kuruluydu. 10 yıl içerisinde belediyenin bütçe ve diğer sistemlerinin kurulması için çalışmalarımız oldu. Çok zor bir iş. İzmitimize elimizden geldiğince hizmet ettik. Daha iyi bir noktaya getirdik. Ama yapacak çok iş var. El elden üstündür. İnşallah çıta daha yukarı çıkar. Ben şehrin menfaatlerini korumaya çalıştım. Bazen siyasi risk aldım. Bazen rantçılarla, her dönemin adamları, medya ve sözde gazetecilerle mücadele ettik. Bu şeyler sizi de bekliyor. Ama halka yaslanan insanlar bunu aşabiliyor. Size başarılar diliyorum. İyi çalıştınız." dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız