ANA SAYFA > SAĞLIK > Kanserle dans eden kadınlar Karşıyaka'da buluştu...

Kanserle dans eden kadınlar Karşıyaka'da buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kanserle dans eden kadınlar Karşıyaka'da buluştu...

İzmir Kanserle Dans Derneği üyesi kadınlar, Ekim ayı kanserle mücadele etkinlikleri kapsamında Karşıyaka’da Buluştu.

Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Sanayici İş Adamları Derneğinin öncülüğünde CofeeBannakafenin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe 60’a yakın kanser hastası ve yakınları katıldı. Etkinlikte yapılan konuşmalarda; meme kanseri erken tanının en önemli olduğu, yüz güldürücü sonuçların alındığı hastalıkların en bilinenleri arasında yer aldığı belirtildi. Erken taramalarla erken tanı ve tedavilerle her yıl pek çok kadının hayatının kurtulduğu vurgulandı.
24 Eylül- 19 Ekim tarihleri arasında Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesindeki Mobil KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama Ve Eğitim Merkezi) TIRI’ndaücretsiz olarak kanser tetkik ve taraması yapıldığına da dikkat çekildi. Kanserle Dans Derneği Başkan Yardımcısı Güzin Yıldırım, Kanserle Dans Derneği dostlarına, hasta ve yakınlarına,katılımcılara ve sponsorlara destekleri için teşekkür ederek, “ İlginiz, desteğiniz gücümüze güç, umutlarımıza renk kattı” dedi. Etkinliğe katılanlar birlikte kahvaltı yaptı. Yaşadıklarını bir birleri ile paylaştı. Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve ailesi, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Dernek Başkan Yardımcısı Güzin Yıldırım, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil ve eşi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ertan Çetintaş, Prof. Dr. Gökhan Akbulut, Doç. Dr. Muzaffer Sancı, Kafe Sahibi Mehmet TekinhanOnan’da bulundu.
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılın merakla beklenen filmleri Filmekimi’yle İzmir’de
Sonraki Haber Teniste gece yarısı heyecanı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?