Kanlı saldırının faili kulüp başkanı ve oğlu çıktı

Önceki gece Elazığ'da bir otomobile düzenlenen bir kişinin öldüğü ve iki kişinin de yaralandığı silahlı saldırının faili, amatör kümede yer alan bir kulübün başkanı ile oğlu çıktı. Şüphelilerden kulüp başkanı Hamit. E'yi polis, saklandığı yorgan hurçu ile ranza arasında yakaladı.

Kanlı saldırının faili kulüp başkanı ve oğlu çıktı - Sayfa 1

Olay, önceki gece 23.20 sıralarında merkeze bağlı Rüstempaşa Mahallesi Nevruz Sokakta meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen bir grup, sokakta araçta içinde bulunan M.G., H.A ve Bilal Ç.'ye pompalı tüfek ve tabancalarla saldırı düzenledi. 

Kanlı saldırının faili kulüp başkanı ve oğlu çıktı - Sayfa 2

Saldırıda araçta bulunanlardan Bilal Ç. hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Polis olayda kullanılan 2 adet pompalı tüfek ile 2 adet tabancayı metruk bir binada ele geçirdi.

Kanlı saldırının faili kulüp başkanı ve oğlu çıktı - Sayfa 3

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyonlar yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekip, şüphelilerin Elazığ 1. Amatör kümede mücadele eden ve 2 yıl önce namağlup olarak şampiyon olan ancak sezon başı iki kez üst üste maça çıkmadığı için otomatik olarak 2. Amatör Kümeye düşürülen Rüstempaşaspor'un Kulüp Başkanı Hamit E.(44) ile oğlu V.E. (21) olduğunu belirledi.

Kanlı saldırının faili kulüp başkanı ve oğlu çıktı - Sayfa 4

RANZA İLE HURÇ ARASINDA YAKALANDI

Belirlenen şüphelilerden V.E.'yi kısa sürede yakalanırken, firari olan zanlı Hamit E'ye ulaşmak için polis gidebileceği her yerde özel tedbir aldı.