Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra'ya Yeni İlçe Başkanı Atandı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Teşkilatı'nda ilçe başkanlarının çoğu belli olurken şimdiye kadar 10 ilçe başkanının ataması yapıldı. Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı ise Levent Gödek getirildi

9 Eylül 2019 Saat: 05:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.692 kez okunmuştur

Kandıra'ya Yeni İlçe Başkanı Atandı
Kandıra'ya Yeni İlçe Başkanı Atandı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ilçe teşkilatlarını hızlı bir şekilde oluşturuyor. Hummalı bir çalışma içine giren Aras, şu ana kadar 12 ilçe başkanını belirledi. Diğer yandan Mehmet Aras, Kandıra’ya da başarılı bir ilçe başkanı buldu. Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı görevine, Levent Gödek getirildi. Kandıra ilçe başkanlığına atanan Levent Gödek’e yetki belgesi verip rozet takan il başkanı Mehmet Aras, Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

İZMİT SOKAKLARINDA ÜYE DAVETİ

İzmit’te; Turan Güneş, İnönü, İstiklal ve Akçacami Caddelerinde esnaara ve sokaktaki vatandaşlara, Dr.Fatih Erbakan imzalı “Partimizi üye olmak, partimizde görev almak ister misiniz” yazılı broşürleri dağıtan Yeniden Refah Partisi il yöneticileri, ilçe başkanları, başkanlık divanı ve gençlik kolları yöneticileri, gelecek hafta Gebze, daha sonra da Karamürsel, Gölcük bölgelerinde aynı çalışmalarını sürdürecekler. Erken seçim ihtimaline karşın ilimizin 12 ilçesinde 425 mahalle-köye gidip, vatandaşları ziyaret edeceklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi İl başkanı Mehmet Aras, “Deniz, fındık, piknik mevsimi bitti; çalışmalarımızın temposunu artıracağız. Partimize sıcak ilgi var. Üye olmak için talepler geliyor. Halen 6 bin üyemiz var. Hedefimiz ilimizde 67 bin üyeye ulaşmak; teşkilatlarımızla birlikte çok çalışacağız ve hedefimize en kısa zamanda ulaşacağız. İlk seçimde de parlamentoya gireceğimizden adım gibi eminim.” dedi.

BİR BALTAYA SAP OLAMAZLAR

Yeniden Refah Partisi il başkanı Aras, yeni kurulacak partilerle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “15 yıl iktidarda görev yapanlar, partilerinden ayrılmışlar şimdi arkalarına dış güçlerin rüzgarını alarak parti kuruyorlar. Bunlar bir baltaya sap olamazlar. Birbirlerine karşı kirli siyaset yapıyorlar. Bize hiç rüzgar esmiyor; tırnaklarımızla kazıyarak iktidar olmak için çalışıyoruz. Biz zora talibiz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑