Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralılar Toprak Derdinde İYİ Parti İl Başkanı Yıldız Siyaset!

Kandıralılar, Sarıhocalar sapağında Kandıralılara yakışır bir şekilde eylem gerçekleştirdiler. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, eylemde açıklamayı yapan ve yanındaki muhtarların AK Parti üyesi ve delegesi olduğunu belirti.

19 Ocak 2020 Saat: 21:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.010 kez okunmuştur

Kandıralılar Toprak Derdinde İYİ Parti İl Başkanı Yıldız Siyaset!
Kandıralılar Toprak Derdinde İYİ Parti İl Başkanı Yıldız Siyaset!

Çok sayıda STK temsilcisi bölge muhtarı ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşen çöp depolama eylemine İYİ Parti İl Başkanı Şanpaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur ve yöneticilerle katıldı. Muhtemelen bölgeye ilk defa gelen Şanbaz Yıldız, eyleme katılan vatandaşları AK Partili olarak yorumladı. Çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen eylem sağduyulu bir şekilde sonlandı. Gerçekleşen eylemde taşkınlık çıkarmak isteyen gruplara karşı dik bir duruş sergileyen STK temsilcileri ve bölge halkı yolun kapanmasına izin vermedi.

Gerçekleşen eylemde çöp depolama alanına neden karşı olduklarını en demokratik haklarını kullanarak kendine yakışır bir şekilde ifade eden Kandıralıların tavrı İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın hoşuna gitmedi. Eyleme katılan vatandaşlar adına açıklamalarda bulunan Pirceler Köyü Muhtarı Erol Sert’in "Kimsenin bu hassas süreçte siyaset üretmesine geleceğimizi etkileyecek bu hassas konuyu siyasete alet etmesine de asla müsaade etmeyeceğiz. Bu sebeple bizim birliğimizden kavga bekleyenler, kötü emellerine alet etmek isteyenler boşuna uğraşmasın". İfadelerine göndermede bulundu.

Açıklama yapan Muhtarın sözlerinden alınan Başkan Yıldız “Açıklamayı yapan muhtarın ve yanındaki muhtarların AK Parti üyeleri olduklarını ve eylemin samimi olması için partilerinden istifa etmeleri gerektiğini söyledi.”Şanbaz Yıldız’ın yaptığı açıklamaya tepki gösteren vatandaşlar “Biz toprak derdindeyiz, bunlar siyaset derdinde” diyerek tepki gösterdi.Her siyasi görüşten vatandaşın bir araya gelerek bölgeleri adına gösterdikleri tepkiyi beğenmeyen Başkan Yıldız'ın bu konuşması, vatandaşların taşkınlık çıkarmayarak, akılcı, uzlaşmacı ve ortak akılla yürüttükleri süreçten rahatsız olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑