Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralı muhtarın isyanı TBMM'de

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kandıra’nın Sarısu yolunda sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini TBMM gündemine taşıdı.

19 Eylül 2020 Saat: 14:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.224 kez okunmuştur

Kandıralı muhtarın isyanı TBMM'de
Kandıralı muhtarın isyanı TBMM'de

Önceki günler gazetemizin sütunlarına taşıdığımız Kandıra ilçesi Sarısu Yolu, Aydınlık Mahallesi, Esentepe mevkiinde meydana gelen kazada traktör sürücüsü taklalar atarak uçurumdan yuvarlandı. Kazayı görenlerin yürekleri ağızlarına gelirken, köylülerin bu yol için daha önce defalarca bariyer istediğini dile getiren Kandıra Kızılcapınar Muhtarı Turhan Ongur ise yetkililere sitem etmişti.

Kazayı sosyal medya hesabından paylaşan Ongur: “En sonunda korktuğumuz başımıza geldi. Kandıra yolumuzun askeriyenin yanından geçen kısmına bariyer istiyoruz ama olmadı.Çok şükür insanlarımızda bir şey yok” tepkisini dile getirdi.

Gazetemizin haberine duyarsız kalmayan Türkan, Kandıra Kızılcapınar Muhtarı Turhan Ongur'un bu çilesini, bu yol üzerinde bariyer olmadığını ve bariyer olması durumunda hem kazaların hem de zararın en aza ineceğini belirtmiştik.

Haberimizin ardından İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuyu meclis gündemine taşıdı.

Milletvekili Türkkan verdiği soru önergesiyle, “ Kandıra-Sarısu yolu üzerinde sık sık trafik kazaları meydana gelmesine rağmen neden bugüne kadar gerekli önlem alınmamıştır? Kazaların genellikle bariyer eksikliğinden kaynaklanması nedeni ile bu yol üzerine bariyer konulması düşünülmekte midir, böyle bir düzenleme gündemde midir, bu ne zaman yapılacaktır? Bariyer düzenlemesi tamamlanıncaya kadar yol üzerinde trafik kazalarının meydana gelmemesi için herhangi bir tedbir alınması düşünülmekte midir, bu tedbirler neler olacaktır? Bu yol üzerinde bariyer düzenlemesi yapılmayacaksa trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla ne gibi tedbirler alınması düşünülmektedir?” diye sorarak yol üzerinde önlemlerin alınmasını istedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑