Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’da Cemal Süreyya Anıldı

"Biz kandırayız Şiir Topluluğu" Kandıra Şiir Akşamlarını sürdürmeye artan coşku ve artan katılımcı sayısı ile devam ediyor..

25 Ocak 2020 Saat: 17:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.456 kez okunmuştur

Kandıra’da Cemal Süreyya Anıldı
Kandıra’da Cemal Süreyya Anıldı

"Biz kandırayız Şiir Topluluğu" Kandıra Şiir Akşamlarını sürdürmeye artan coşku ve artan katılımcı sayısı ile devam ediyor. Ondördüncü kez bir araya gelen topluluk üyeleri Cemal Süreya'yı Matematik Öğretmeni Sabahat Ulutaş'ın keyifli anlatımı ve okunan şiirler ile andılar. Ayrıca bağlaması ve sesi ile Derya Demirel, Klarneti ile  Şefik Kaplan söylenen şarkılar ile tüm katılımcılara çok keyifli bir akşam yaşattılar. 

Ecevitlerin torun sevinçi

Geçtiğimiz hafta torun sahibi olan Bizkandırayız Müzik Topluluğunun hocaları Engin ve Şahin Ecevit çifti Torunlarının hatırına sundukları ikramlar ile farklı bir sürpriz yaptılar. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği şiir akşamında Şair Cemal Süreya'yı edebi kişiliği, sosyal kişiliği ve şiirlerindeki özellikleri anlatan Sabahat Ulutaş'ın ardından Şair ile ilgili çeşitli anektodları Şahin Ecevit, Olcay Tokdemir, Yalçın Akkan ve Levent Aydoğdu anlattılar. 

15.toplanıtı da Tanpınar

Aygün Aynagöz yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Bir sonraki şair Ahmet Hamdi Tanpınar’ı anma etkinliği ile Kandıra Şiir Akşamları devam edecektir dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑