Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra Yolu İki Gence Daha Mezar Oldu

Kandıra yolunda kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Semih Aksoy ile Bayram Erol kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Reha Çoban'ın tedavisi devam ediyor.

15 Ekim 2019 Saat: 18:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.798 kez okunmuştur

Kandıra Yolu İki Gence Daha Mezar Oldu
Kandıra Yolu İki Gence Daha Mezar Oldu

Kaza, sabah saatlerinde İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Murat K. idaresindeki 34 DD 9231 plakalı kamyon ile 41 GE 926 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada Semih Aksoy (24), Reha Çoban ve Bayram Erol (24) araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı.

Kandıralı İki Genç Yaşamını Yitirdi

Ekipler tarafından yapılan müdahale ile otomobil içerisinde çıkartılan Semih Aksoy, Reha Çoban ve Bayram Erol sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulanslarda yapılan yaralılardan Semih Aksoy Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Bayram Erol Seka Devlet Hastanesi'ne, Reha Çoban ise Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Salı Günü İkindi Namazında Toprağa Verildi

Tedavi altına alınan yaralılardan Semih Aksoy ile Bayram Erol kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hyundai’de çalışan ve Tavşantepe Mahallesi'nde ikamet eden Aksoy’un 6 ay önce nişanlandığı öğrenildi. Kandıra Balaban Köyü Kocaoğlu Mahallesi'nden Yasemin ve Muhammet Aksoy'un oğlu olduğu öğrenilen Semih Aksoy salı günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kocaoğlu Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çarşamba Öğle Namazında Toprağa Verilecek

Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bayram Erol doktorların tüm müdahelesine rağmen yaşamını yitirdi. Hyundai'de çalışan ve evli, 3 aylık bebeği olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Bayram Erol'un ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Kandıra Hacımazlı Köy'ünden Fatma ve Mustafa Erol'un oğluları olduğu öğrenilen Bayram Erol'un cenazesi çarşamba günü Hacımazlı Mahalle Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek. 

Reha Çoban'ın Tedavisi Devam Ediyor

Kazayla ilgili İzmit İlçe Jandarma soruşturma başlatırken gözaltına alınan kamyon şoförü Murat K. ifadesi alındı.  Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Reha Çoban'ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑