Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra Karakucak Güreşleri nefes kesti

Kandıra Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kandıra Namazgah Karakucak güreşleri kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

9 Eylül 2019 Saat: 06:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.207 kez okunmuştur

Kandıra Karakucak Güreşleri nefes kesti
Kandıra Karakucak Güreşleri nefes kesti

Kandıra Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kandıra Namazgah Karakucak güreşleri kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Kandıra Belediyesi önünde başlayan kortej yürüyüşü, tüm ilçe halkı tarafından beğeni toplarken, sporcu ve güreş sever Kandıralılar mehter eşliğinde müsabakaların yapılacağı Kandıra Namazgah Mesire Alanı’na yürüdü. Güreş müsabakalarına Kocaeli geneli başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinden 120’nin üzerinde güreşçi katıldı.

Güreşlere Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış,  Dünya Şampiyonu, Akdeniz Oyunları ve Olimpiyat Şampiyonu hemşerimiz Ömer Arslantaş, Kandıra Güreş Antrenörü Özer Ay, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve güreş severler katıldı.

9 kategoriden oluşan 11 -19 yaş arası pehlivanlar, sıcak havaya rağmen birincilik kürsüsüne çıkabilmek için er meydanında kıyasıya mücadele etti. Güreşlerin açılış bölümünde konuşan Başkan Adnan Turan, belediyelerin altyapı, üst yapı ve imar planlama hizmetlerinin yanı sıra sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlere de önem verildiğini kaydetti.

Turan “Kandıra Belediyesi olarak bizler de ata sporumuz olan güreşi canlandırmak, yapılacak müsabakalarda yeni yetenekler keşfederek güreş camiasına kazandırmak istiyoruz. Bu müsabakaların bir kaybedeni olmuyor, çünkü buradaki coşkuyu, heyecanı yaşamak her zaman bir kazanç. Bu vesile ile tüm güreş sever hemşerilerimize keyifli seyirler dilerken, er meydanındaki pehlivanlarımıza başarılar diliyorum. Allah derman versin” dedi. Dereceye giren güreşçilere protokol üyeleri tarafından madalyaları ve hediyeleri takdim edilirken, Kandıra Belediyesi tarafından güreş severlere yayık ayran, kandıra karpuzu ve etli pilav ikram edildi.

KARAKUCAK GÜREŞLERİNDE DERECEYE GİRENLER:
SPORCULARIMIZ
MİNİK 1

HÜSEYİN ÇAKIRKAYA

MİNİK 2

YUNUS BOZ

TEŞVİK 1

BATUHAN KALAYCI

TEŞVİK 2

HÜSEYİN YILDIRIM
TOZKOPARAN
HAMZA ÖZER
AYAK
RAMAZAN KONAK
DESTE BÜYÜK
TAHA AKYILDIZ

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑