Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

"Kandıra Burada Reis'inin Yanında"

AK Parti grup toplantısına katılmak üzere Başkent’e giden Kandıra İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Adnan Turan, Meclis ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

7 Kasım 2019 Saat: 09:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.040 kez okunmuştur

"Kandıra Burada Reis'inin Yanında"
"Kandıra Burada Reis'inin Yanında"

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek partinin grup toplantısını takip etti. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın da katıldığı programda AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Merve Korkmaz,  belediye meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu yanı sıra kalabalık bir partili grup da hazır bulundu. Ayrıca Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'da programı takip etti.

MİLLETVEKİLLERİ AĞIRLADI

TBMM Grup toplantısı salonunda yerini alan Kandıra İlçe Teşkilatı’nı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır karşıladı. Tek tek Kandıra İlçe Teşkilatı ile tokalaşan vekiller, Kandıra İlçe Teşkilatı ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

BÜROKRATLARA ZİYARET

TBMM Grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen partililer, sonra milletvekilleri ve bürokratları ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kocaeli Milletvekilleri Kandıra İlçe Teşkilatı ile yakinen ilgilendi.

FİKRİ IŞIK’LA İSTİŞARE

Heyet Meclis’te ise AK Parti’nin ilimiz milletvekilleri; Emine Zeybek, İlyas Şeker Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu ile bir araya gelirken Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık oldu. Fikri Işık toplantı salonunda çay eşliğinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve İlçe teşkilatının istişarelerde bulundu.

KANDIRA’NIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

İlimizin milletvekilleri AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’na öğle yemeği ikram edildi. Vekiller AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı ile aynı masayı paylaşırken Kandıra’nın sorunlarını teşkilat yöneticilerinden dinlediler. Öğle yemeğini vekillerle birlikte yiyen Kandıra AK Parti İlçe Teşkilatı daha sonra TBMM’ye geçti.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN KANDIRALILARA SELAM VAR

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer TBMM önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı " Kandıra burada Reis'inin yanında" sloganları ile karşıladı. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Kandıra’ya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “İnşallah” diyerek tüm Kandıralılara selam söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI

Ak Parti Kandıra Teşkilat’ı TBMM önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve Kocaeli Milletvekilleri ile fotoğraf çekildi. Cumhurbaşkanı ve Kocaeli Milletvekilleri ile bir araya gelen Kandıra heyeti mutlu şekilde Kandıra’ya geri döndü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑