Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

“Kandıra 5 Yıl İçinde Çok Daha Güzel Olacak”

Kandıra’nın muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Turan, ilçedeki projeleri onlarla değerlendirdi. Turan, “İmkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak Kandıra’yı 5 yıl içerisinde daha güzel bir yere getireceğiz”

17 Eylül 2019 Saat: 18:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.588 kez okunmuştur

“Kandıra 5 Yıl İçinde Çok Daha Güzel Olacak”
“Kandıra 5 Yıl İçinde Çok Daha Güzel Olacak”

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve mahalle muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda, ilçedeki ve mahallelerdeki yapılması gereken çalışmalar, yapımı süren ve biten çalışmalar soru cevap şeklinde değerlendirildi. Kandıra Belediyesi’nin tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı da verildi.

GÜZEL HİZMETLER YAPILACAK

96 mahallesi bulunan Kandıra’ya hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ve mahalle muhtarları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Adnan Turan, “İlçemizin hangi bölgesinde ne eksik var biliyoruz ve çözüm yollarına hakim durumdayız. Meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla ve teşkilatlarımızla hizmetkarı olduğumuz vatandaşlarımıza çok güzel hizmetler yapacağız. İmkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak Kandıra’yı 5 yıl içerisinde daha güzel bir yere getirmek için çalışacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑