Kan ve Kök Hücre Bağışına Bir Destek de MEDİKAR’dan

Kan ve Kök Hücre Bağışına Bir Destek de MEDİKAR’dan

Yayın: 19.01.2020 20:47
Paylaş:
A+ A-

Medikar Hastanesi ve  Türk Kızılayı Karabük Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan  bağışı sosyal sorumluluk projesinde hastane yöneticileri, çalışanlar ve hasta yakınları kan vererek, bağışda bulundular. Katılımın yoğun olduğu sosyal sorumluluk projesinde, Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin de kan bağışında bulundu.

Kan vermenin önemine değinen Op. Dr. Gürol Şahin, “ Burada vurgulamak istediğimiz şey; Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bunun bilincinde olmamız ve halkımızda da bu bilinci oluşturmamız çok önemli. Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç ile birlikte halkımızın bu konudaki farkındalığını arttırmayı amaçladık ve böyle bir kampanya düzenledik. Kan bağışında bulunan tüm personellerimize ve hastenimizde bulunan misafirlerimize bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve  herkesi Kızılay’a kan bağışlamaya davet ediyoruz” dedi. Türk Kızılay Karabük şube Başkanı Özcan Büyükgenç’te’ Ben Özel Medikar hastanesi Yönetimimize ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Hastaneler genelde hep kan almaları ile bilinirler. Ancak bugün farklı bir durum söz konusu. Medikar hastanemiz Kan merkezi müdürlüğümüz ile iş birliği içinde bugün sıra sende diyerek kan verme kampanyası düzenlediler. Ve Başta Başhekimimiz Gürol Hocam olmak üzere birçok hastane çalışanı kan verdi. Bu bizi ziyadesi ile sevindirdi. Çünkü kan sürekli bir ihtiyaç’ diyerek emek ve katkı veren herkese teşekkür etti.

 

Yorumlar

  1. Anonim

    Guzel tebrikler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te heyelan yaşanan bölgedeki 4 ev tahliye edildi

Yayın: 19.04.2024 09:57
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te toprak kayması nedeniyle 4 ev boşaltıldı.

Atatürk Mahallesi Sorgun Sokak’ta 4 müstakil evin olduğu yamaçta, toprak kayması nedeniyle istinat duvarının bir bölümü çöktü.

Heyelanda kopan parçalar, kimsenin bulunmadığı tek katlı bir evin çatısına zarar verdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

AFAD ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, heyelan riski taşıyan 4 evin boşaltılmasına karar verildi.

Polis de toprak kaymasının yaşandığı bölgeye şerit çekerek önlem aldı.

Evlerini boşaltan vatandaşlar, daha sonra akrabalarının yanlarına yerleştirildi.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yeltepe, gazetecilere, Karabük Valiliği tarafından 4 evin boşaltılmasına karar verildiğini söyledi.