Haberler

Cani Koca, Pompalı Tüfekle Vurduğu Eşini Hastanenin Önüne Bırakıp Kaçtı

Güncelleme:

İstanbul'da boşanma aşamasındaki eşini pompalı tüfekle vuran cani koca, yaralı eşini hastanenin önüne bıraktı. Hastane çalışanları kanlar içerisinde yerde yatan talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan koca, eşini aracın içinde pompalı tüfekle vurarak yaraladı, ardından bir hastanenin önüne bırakıp kaçtı. Bir çocuk annesi kadın hayatını kaybederken, cani kocanın yaralı karısını hastane önüne bıraktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

EŞİNİ POMPALI TÜFEKLE KARNINDAN VURDU

Olay, Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi'nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşanma aşamasında olan 6 yıllık evli Arzu S. ile eşi Deniz S. aracın içinde konuşmaya başladı. Bir çocuk annesi kadın eşine ayrılmak istediğini söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Deniz S. aracın içerisindeki pompalı tüfeği eşine doğrultarak ateş etti. Karnından vurulan kadın ağır yaralandı. Eşini vuran cani koca otomobiliyle yaralı kadını Kadıköy'de bulunan özel bir hastanenin önüne bırakıp hızla kaçtı.

EŞİNİ ÖLDÜREN CANİ KOCA, KISA SÜREDE YAKALANDI

Hastane çalışanları ve çevredeki vatandaşlar kanlar içinde yerde yatan yaralı kadını görüp yanına koştu. Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri olay yerine inceleme yaptı. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alarak kaçan aracın plakasını tespit etti. Eşini öldüren Deniz S., polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Karısını öldüren koca adliyeye sevk edildi. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan genç kadının cenazesi ise yakınları tarafından teslim alındı. Genç kadın, Yeni Çamlıca Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu mezarlığında defnedildi.

Öte yandan cani kocanın karısını hastane önüne bıraktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sancaktepe 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Erhan:

Hep cani koca derler ama hiç namuslu olmayan Kadın demeZler

7
28
yanıtYanıtla
Çakıl:

Diyelim ki kadın namussuz.şimdi namusumu temizlenmiş oldu.sizi gibi beyinsiz zihniyetler sizi.

yanıt17
yanıt0
ber:

cahil herif.

yanıt14
yanıt0
BİNGÜL TEYZE:

Hiç saydınızmı kaç kadın öldürüldü rabbimin verdiği canı rabbim alır aile bakanlığı sizce niye vardır bu kadın ölümleri hakkında çözüm nedir daha kaç kadın ölücek yazıklar olsun be

17
0
yanıtYanıtla
......:

Bunun tek çözümü ; şu asi nefsimizi terbiye etmek. Değil aile bakanı , Reis-i Cumhur gelse , bizi bizden alan bu canavar nefsimizi terbiye etmedikçe, bu eş katliamının çözümü olmayacak Bingül teyze. . Dolayısıyla suçlayacağımız kişi veya kişiler varsa, o da biziz.

yanıt10
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

idam gelmeden düzelmez . vallahi düzelmez. acıyor insan. etraf kokuşmuş manyak. psikopat. kabadayı. mafya. pompalı tüfekler. saçma sapan çukur eşkıya dünya. gibi şiddet dizileri. sonuç. vahim. Allah rahmet eylesin kadına. çocuğun durumu malum. hayatı boyunca bir katil baba damgasıyla yetim büyüyecek. Allah kimseyi anasız babasız yuvasız ve vatansız bırakmasın inşallah. hayırlı akşamlar.

14
2
yanıtYanıtla
MERTS:

amin. hayırlı akşamlar.

yanıt3
yanıt0
RÜZGAR:

amin.

yanıt3
yanıt0
sasa:

pozitif ayrımcı yasalar erkekleri şidete sevk ediyor keşke olmasa ama gerçek bu bir can daha gitti kadın hak verecem diye erkeklri ezmeyin

7
9
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Boyle tipleri idam etsen varya, hem dunya pisliklerden kurtulur, hem kadinlar rahat nefes alir, hem is imkani olur issizlere. Isleri gücleri ancak zarar. Hem vatana hem millete. Kim besleyecek simdi bu dinsizi 20 yil iceride?

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title