Haberler

Kan donduran görüntü! Kucağına aldığı kediyi yerden yere vuran kişi kamerada

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitenin bahçesinde kucağına aldığı kediyi yerden yere vuran şüpheli, ekiplerin başarılı operasyonuyla kısa sürede yakalandı.

Küçükçekmece'deki bir sitenin bahçesinde kucağına aldığı kediyi sevdikten sonra yere vuran ve tekmeleyen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Kediyi yere vurma anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, pazartesi günü Küçükçekmece'de bulunan bir sitenin bahçesinde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Ufuk B.(32) kediyi kucağına alıp bir süre seviyor, ardından kediyi yere vuruyor ve tekmeliyor.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının hemen ardından çalışma başlatan Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ufuk B.'yi dün akşam saatlerinde evinde yakalayarak gözaltına aldı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Gözaltına alınan Ufuk B.'nin uyuşturucu madde kullanma, hırsızlık ve trafikte güvenliği tehlikeye düşürme suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Ufuk B. mala zarar verme suçundan adliyeye sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından "Mala zarar verme" suçundan Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Ufuk B, savcılık ifadesinin ardından idari para cezasıyla serbest kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (65)

ADA:

Umarım birileride seni böyle yerden yere vurur

92
1
yanıtYanıtla
Plaketci:

Aynen

yanıt46
yanıt2
İNŞALLAH:

Kesinlikle!

yanıt12
yanıt0
fnvs:

verin aslanlara ne kadar delikanlıymış görelim sıkıyorsa onu da yere fırlatsın tekme atsın sahte kabadayı bu insanlar günah nedir unutmaya başlamışlar iman zayıflığı gittikçe artmaya başladı

74
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunu aslanın önüne atacaksın. aslanın bunu yediğini seğreceksin

49
0
yanıtYanıtla
ÖLSÜN:

HEM DE KEYİFLE SEYREDERİM. PİSLİK YARATIK.

yanıt1
yanıt0
okay:

böyle suç makinalarını itlaf etmek gerek.

35
0
yanıtYanıtla
Haklısın:

Kesinlikle!

yanıt1
yanıt0
MERT:

Adam sıradan vatandaş filan değil bildiğin suç makinesi, aldığı nefes haram denilen cinsten. Normal hapishane ödül bunun gibilere çalışma kampı yada maden filan açacaksın verecen 20 sene eşşek gibi çalışacak orada. Hem devlete millete yük olmayacak, hemde cezasını çekip çıktığında kurutulmuş kayısıya benzeyecek ne insana nede başka bir canlıya zarar verecek hali kalmayacak.

26
1
yanıtYanıtla
Türk:

Bu yazdiginiz ceza bile az.

yanıt2
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title