SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonun Çarptığı Otomobilde 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-11-19 17:25:43
Kamyonun Çarptığı Otomobilde 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Çevreyolu Şeker Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezinden Şeker fabrikası istikametine seyir halinde olan sürücüsü öğrenilemeyen 42 D 7850 plakalı kamyon aynı istikamete seyir halinde olan M.Y. (57) idaresindeki 44 LC 488 plakalı otomobile arakadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç elektrik direğine vurduktan sonra durabildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri hurdaya dönen araçta sıkışan otomobil sürücüsü M.Y. ile yanında bulunan M.T.'ye (84) ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ahmett (6 yıl önce)
    Bence çevre yolunu sösleyecegine acilen bir çevre yolu açın sayın başkan ben akşama kadar o yoldayım artık kaldırmıyor bu yol lütfen insanların canı daha fazla yanmadan bitirin bu işi bi de bizim trafikte hiç anlayışlı insanımız yok çok saldırganlaşıyoz biraz sabır
    0
    0
    Yanıtla
  • f@DeM (6 yıl önce)
    bu ayıp siyasilerin ne kamyonun ne de arabanın suçu suçlu belli koca büyükşehrin(!) bir çevre yolu yok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (6 yıl önce)
    Yine bir kamyon kazası daha küçük araçları hesaba almıyorlar yada uykusuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (6 yıl önce)
    Türkiye'de çevre yolu olmayan tek büyükşehir Malatya, Malatya'nın sahibi yok sahibi olsaydı yıllar önce çevre yolu yapılırdı doğudan batıya batıdan doğuya geçen kamyonların tırların tankerlerin otobüslerin ne işi var şehir içinde büyük araçların arasından geçerken korkuyoruz işte örneği bu haberde Milletvekillerimiz yine seçim zamanı gelirler vaadler de bulunurlar yaptık yapacağız diye ondan sonrası malum trambus. geçecek diye kavşaklara alt üst geçit yapmayan kişilerin de kulakları cinlasin
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Acaba sorun yolmu sürücülermi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Dogu anadolunun tum araclari cevreyolunda geciyor tirlar kamyonlar ..cevreyolu 2023 hedefinde hokumetin...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (6 yıl önce)
    malatyada trafık polıslerı radardan baska bır ıs yapmıyor hata sollamalara kamyonların sol seritte gıtmesıne felan ceza yazmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • nerin (6 yıl önce)
    çok berbat yollarımız var malatya gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (6 yıl önce)nerin isimli kullanıcı yorumuna
    Berbat olan yol mu? Arkadan vuran kamyon şoförü mü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem yılmaz (6 yıl önce)Engin Yurt isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadar yollari kötü olan bir şehir hic yoktur nokta.Sen malatyada yaşamiyorsun sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 yıldır Malatya'da yaşıyorum. Başka sehirlerde de yaşadım. Yaşadığım şehirler içinde en kötü ve kuralsiz şoförler Malatya'da. Trafik kazalarinin %90 civarı sürücü kaynaklıdır. Yol hatası % 1 civaridir. Çevre yolu olmayan tek büyükşehir Malatya değildir. Bildiğim kadarıyla Urfa'nin da henuz çevreyolu yok.iki ilinde yol ihalesi yapıldı. Çalışmalar devam ediyor. İstanbul'da trafik polisi bir arkadasin tayini geçen yil Malatya'ya çıktı. Buradaki sürücülerin kuralsizligindan şikayet ediyordu.
    0
    0
    Yanıtla