Anahtar Kelimeler: Kamyon arkadan çarptı yaralı

Kamyon TIR’a arkadan çarptı, 1’i ağır 2 yaralı

Kamyon TIR’a arkadan çarptı, 1’i ağır 2 yaralı

Kadirli-Ceyhan karayolu Gaziköy yol kavşağı civarında meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kadirli-Ceyhan karayolu Gaziköy yol ayrımı civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 80 KS 356 plakalı kamyon aynı yönde seyir halinde olan 01 AAR 259 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazanın tırın önünde giden bir aracın ani fren yapması sonucu meydana geldiği belirtilirken, kazada kamyonda bulunan Suat Özbeytür ile Hüseyin Çatal yaralandı. Suat Özbeytür kamyon içerisinde sıkışınca CANKUR ekiplerinden yardım istendi.

Olay yerine gelen CANKUR ekipleri kamyon içerisinde sıkışan yaralıyı yapılan çalışma sonucu çıkardı. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ceyhan  Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Suat Özbeytür’ün durumunun ağır olduğu, Hüseyin Çatal’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Yol çalışması nedeni ile kontrollü olarak trafiğe açık olan Kadirli Ceyhan karayolu kısa süreli trafiğe kapatıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili olarak gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kazaya karışan kamyon ve TIR olay yerinden kaldırıldı.

Jandarma’nın 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi.