Hakan Bayrakçı serbest bırakıldı

Yaptığı seçim anketleriyle tanınan kamuoyu araştırmacısı, SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, Ankara'da gözaltına alındı. Bayrakçı işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Hakan Bayrakçı serbest bırakıldı

Yaptığı seçim anketleriyle tanınan kamuoyu araştırmacısı, SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, Ankara'da gözaltına alındı.

Twitter hesabından açıklama yapan SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, "Ankara’da gece 00:50’de gözaltına alındım. Hayırdır inşallah. Çankaya Emniyet md götürüyorlar" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da Twitter hesabından, Bayrakçı ile yaptığı konuşmayı paylaştı.

Yarkadaş, Twitter hesabından "Kamuoyu Araştırmacısı - SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı saat 00.50'de Ankara'da kaldığı otelden gözaltına alındı. Bayrakçı, gözaltına alındığını bana yolladığı mesajla bildirdi. Kendisi şu an Çankaya Emniyet Müdürlüğü'nde... Gözaltı sebebini öğrenince size de duyuracağım..." dedi.

Yarkadaş daha sonra “Ankara Emniyet Müdürlüğü ile görüştüm. Hakan Bayrakçı'nın gitmediği bir duruşmadan dolayı hakkında yakalama kararı olduğunu öğrendim. Bayrakçı şu an Çankaya Emn. Müdürlüğü'nde tutuluyor. Sabah saatlerinde SEGBİS aracılığıyla ifadesi alınacak. Bayrakçı'ya geçmiş olsun diyorum” bilgisini paylaştı.

SERBEST BIRAKILDI

Bayrakçı, daha sonra sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı mesajda "Gözaltı nedeni siyasi bir konu değilmiş hanımefendiler, beyefendiler. İfade eksikliği konusu imiş. Yakın ilgi gösteren her dostuma teşekkür ederim. Şu an serbest bırakıldık" dedi.

Hakan Bayrakçı serbest bırakıldı - Resim : 1

Odatv.com

arşiv