Kamuda kışa hazırlık toplantısı

Kırklareli’nde “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri” toplantısı dün yapıldı. Vali Osman Bilgin başkanlığındaki toplantıda Bilgin, kış mevsiminde vatandaşların yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek, kış mevsiminde, trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının en temel hedef olduğunu ifade ederek, ilgili tüm kurumların alacakları tedbirler ile birlikte kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.

Kırklareli’nde “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri”toplantısı, 06 Aralık 2019 Cuma günü Vali Osman Bilgin Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda rahat bir kış mevsimi geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı çalışmalar ile güzergahların durumu, risk bölgeleri ele alındı.
Vali Osman Bilgin, kış mevsiminde, vatandaşların yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek, kış mevsiminde, trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının en temel hedef olduğunu ifade ederek, ilgili tüm kurumların alacakları tedbirler ile birlikte kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.
Vali Osman Bilgin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları Ali Deniz Sürmen ve Emre Öztürk ile İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Kadir Oğuz, İlçe Belediye Başkanları ve ilgili kamu kurum müdürleri katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol