Kamu işçilerine ek ödeme tarihleri belli oldu

Devlet ve devlete bağlı müesseselerde çalışan işçilere yönelik ek ödeme tarihleri belli oldu.

Kamu işçilerine ek ödeme tarihleri belli oldu
Kamu işçilerine ek ödeme tarihleri belli oldu
GİRİŞ 19.01.2017 09:24 GÜNCELLEME 19.01.2017 10:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlar kurulunun devlet ve devlete bağlı kurumlarda çalışan işçilere 2017 yılında için ilave tediye sürelerinin belirlenmesi hakkındaki kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, devlet ve devlete bağlı müesseselerde çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısının 30 Ocak'ta, ikinci yarısının ise 23 Haziran'da verilmesi kararı alındı.

Maden işletmelerinin yer altı işlerinde çalışanlara ek ödemenin tamamı için 25 Aralık tarihi belirlendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Sefa 7 yıl önce Şikayet Et
    Verin verin adamlar kamuya girmek için ne kadar okuyor. Işçiler imizin kıymetini bilmek lazim .65 yaşına gelmeden emekli olmuyor lar .Kamu.
    Cevapla
  • haluk taşcı 7 yıl önce Şikayet Et
    taşeron işçilere verilen sözleri gerçekleştirin lütfen hani bütün sözler seçimden 90 gün sonra gerçekleşiyordu, refarundumda taşeron işçilerin oyu hayır. sözünüzü tutun artık
    Cevapla
  • Hayır a hayır 7 yıl önce Şikayet Et
    Referandum anayasa değişikliği için yapılıyor güzel insan. yani ak partinin 14 yıldır dillendirdiği ama çeşitli sebeplerle yapamadığı yaptırılmayan değişiklik. yok taşeron meselesi ne oldu yok bilmem ne gibi bahanelerle bu işi karıştırmayın. Taşeron meselesi vb işlerin vakti ilk seçimlerdir. Bu referandumda vatanını seviyorsan ülkenin geleceğini düşünüyorsan evet verirsin. pkk lı değil isen hdp li değil isen chp li abd li değil isen helal süt emmiş bir vatan evladı isen isen evet verirsin.
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    banane kardan borandan, yolun sonu görünüyor...
    Cevapla