Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Vakfıkebir Şubesi olağan genel kurul toplantısını dernek lokalinde gerçekleştirdi.



Trabzon İlinin köklü sülalelerinden olan Kamiloğulları, merkezi İstanbul da bulunan sülale derneğinin bir şubesini de Vakfıkebir de açmışlardı. Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Vakfıkebir Şubesinin olağan genel kurul toplantısı Trabzon, Vakfıkebir, Akçaabat, Düzköy, Çaykara, Yomra ve Rize’den gelen aile mensupların katılımı ile dernek lokalinde gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu Başkanlığına Fuat Kamiloğlu, üyeliklere Seyfettin Kayhan ve Murat Kamiloğlu seçildi. Faaliyet raporlarının ve denetleme kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim kurulu oluşturulması için yapılan seçimler sonunda başkanlığa Nevzat Kamiloğlu seçildi.
“BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”
Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Nevzat Kamiloğlu yaptığı selamlama konuşmasında şunları söyledi; “Kamiloğlu ailesi olarak, birlik ve beraberliğimizi maddi ve manevi olarak yarınlara daha güçlü taşıyabilmek, geleceğimize ışık tutmak için bir arada olmak istişare yapıp fikir alış verişinde bulunmak ve yeni yönetimimizi oluşturmak amacı ile bir araya geldik. 10 yıl içinde neler yapabildik ve geldiğimiz nokta itibari ile bundan sonra neler yapabiliriz noktasında dernek üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunduk. Bizler Kamiloğlu ailesi olarak; vatanımıza, bayrağımıza, milletimize sahip çıkma noktasında kararlılıkla mücadelemizi sonuna kadar vermeye devam edeceğiz. İstiyoruz ki! Birilerini kucaklamak için aynı köylü, aynı ilçeli veya aynı illi olmanız gerekmiyor. Aynı gök kubbenin altında yaşıyoruz. Yine aynı bayrağın gölgesinde yaşıyoruz. Neticede aynı Peygamberin ümmeti, aynı kitaba iman etmiş insanlarız. Birbirimizi kucaklamak için o kadar çok sebep var ki… Ayrılıkları değil, birleştirici olmamız lazım. Birleştirmeyi, kardeş olmayı, dost olmayı, o özlediğimiz havayı yeniden bu memleketimizde canlandırırsak dost meclisi olarak yakınımızdan biz başlatırsak, birileri de bizi örnek alırsa büyüyerek bir çığ oluruz. Biz güçlü bir aileyiz. Unutmayalım ki! Sizin en hayırlınız insanlara en fazla faydalı olanınızdır.” dedi.
Başkan Nevzat Kamiloğlu; “Sivil Toplum Kuruluşlarının varlığı toplumsal birliktelik adına önemli yer teşkil etmektedir. Derneğimiz her geçen gün büyüyüp gelişerek toplumsal barış, huzur ve birlikteliğin tevazu, hoşgörü ve samimiyet havasıyla, soyadına yakışan kamil insan, erdemli düşünce olgusuna her geçen gün daha da fazla hizmet ürettiğini söyledi.” Başkan Kamiloğlu, bizleri bu göreve layık gören değerli dernek üyelerimize ve ayrıca bir önceki yönetim kurulu arkadaşlarımız başta Ersan Kayhan olmak üzere yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu Nevzat Kamiloğlu Başkanlığında şu isimlerden oluştu. Zafer Kamiloğlu, Ali Hikmet Kamiloğlu, Veli Demirci, İsmet Yılmaz, Orhan Yılmaz, Abdurrahman Kayhan, Mutlu Kamiloğlu, Korkut Kamiloğlu, Erdinç Kayhan ve Levent Kamiloğlu. Denetleme Kurulu; Fuat Kamiloğlu, Mesut Kamiloğlu ve Ali Aşkın Kayhan’dan oluştu. Kongre Dilek ve Temennilerin ardından son buldu.