DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

KALPLERİN BİRLEŞMESİDİR “GÖNÜLLÜLÜK”

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Nedeniyle Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönüllüleri Tarafından Etkinlik Düzenlendi. Gönülden Yapılan Her İyilik Karşılığını Bulur. Tuzlamızın Fedakar Gönüllüleri, İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Ulaşarak Veren El İle Alan Eli Buluşturuyor.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan Fatma Süheyla Özenç’in Açılış Konuşmasıyla Program Başladı.

Gönüllü Olmanın Öneminden Bahseden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İçin Gönül Veren Herkese ve Bütün Kadınlara Teşekkür Ederek “Ben Gönüllüleri İhtiyaç Sahiplerine Gönlünü Açmış Birer Kanatsız Melek Olarak Tanımlıyorum. Gönüllülük Ruhu Kalplerin Birleşmesiyle Oluşur. Bir Ailedeysek, Muhtarlık Yapıyorsak Ya da Belediye Başkanı İsek Vicdani Sorumluluklarımızın da Olduğuna İnanıyorum. Tolstoy: “Sadece Kendi Mutluluğu İçin Yaşayan İnsan Kötüdür” Diyor. Tuzla’daki Bütün Gönüllülük Çalışmalarında Olmaya Gayret Ediyorum. Bugün Tuzla’ya Yaşattığınız Duygular İçin Sizlere Teşekkür Ederim” Dedi.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça Programda Yapmış Olduğu Konuşmada, “5 Aralık Gönüllüler Gününüz Kutlu Olsun. Konya’da Görev Yaptığım Zamanlarda Şunu Düşündüm. Mevlana’yı Ölümünden Bu Kadar Yıl Sonra Hatırlanır Kılan Nedir? Mevlana Gönüllere Seslendiği İçin Aradan Yüzyıllar Geçse Bile Unutulmamıştır. Sizleri Yaptığınız Çalışmalar İçin Kutluyorum. 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının da Verildiği Gündür. Kutlu Olsun! Bu İki Olayın Aynı Gün Gerçekleşmiş Olması Çok Değerlidir” Dedi.

Programın Sonunda Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Yeni Katılan Gönüllülere Rozet Takdimi Yapıldı. Fotoğraf Çekimi ve Pasta Kesimi Yapıldıktan Sonra Günün Anısına Gönüllülere Anahtarlık Hediye Edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KIŞA HAZIR

HIZLI YORUM YAP