Haberler

Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırılan Mustafa Topaloğlu'ndan Sevindiren Haber: Durumu İyiye Gidiyor

Güncelleme:

Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'ndan iyi haber geldi. Yoğun bakıma alınan Topaloğlu'nun menajeri, sanatçının durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan sanatçı Mustafa Topaloğlu'ndan sevindiren haber geldi. Kalbine stent takılan sanatçının menajeri Fatih Dal, "Büyük riski atlattı. Müşahede altında tutulacak bir süre. Genel durumu iyi" dedi.

KALP DAMARLARINDA TIKANIKLIK TESPİT EDİLDİ

Sabah saatlerinde rahatsızlanarak Kadıköy'de bulunan Dr. Siyami Hersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Kalbinde bulunan damarların tıkandığı tespit edilen Topaloğlu'na ilk müdahale burada yapıldı. Kalbine stent takılan ünlü türkücünün müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırılan Mustafa Topaloğlu'ndan Sevindiren Haber: Durumu İyiye Gidiyor

BİR KAÇ GÜNDÜR RAHATSIZDI

Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumunun hakkında bilgi veren menajeri Fatih Dal, "Birkaç gündür bir rahatsızlığı vardı. Hava değişikliğinden ötürü yorgun olduğunu söylüyordu. Mustafa ağabeyde işleriyle ilgili ciddi bir yoğunluğu var. Bu yoğunluğun oluşturduğu strese bağlı olarak bir kriz yaşandı" şeklinde konuştu.

Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırılan Mustafa Topaloğlu'ndan Sevindiren Haber: Durumu İyiye Gidiyor

SEVENLERİNDEN DUA BEKLİYOR

Ünlü türkücünün sevenlerinden dua beklediğini belirten Dal, "Herkese çok selamı var. Herkesten dua bekliyor. İnşallah iyileşerek daha güçlü bir şekilde buradan çıkacak" diye konuştu.

OĞLUNDAN DA DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu da sosyal medya hesabından babasının durumunun iyiye gittiğini söyleyerek destek olan herkese teşekkür etti.

Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırılan Mustafa Topaloğlu'ndan Sevindiren Haber: Durumu İyiye Gidiyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Topaloğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Çöpçü:

hevla yicekmiyiz.

5
3
yanıtYanıtla
AyNur:

ALLAH tüm hastalara şifa versin INŞALLAH

5
2
yanıtYanıtla
Bunak:

Amin inşallah,,ama artistlere dua edilmez.çünkü onlar yoplumun ahlakına atomdan daha çok zarar veriyorlar.

yanıt2
yanıt3
BUNNAK:

bunak asıl sen ve senin gibi arabın peşinden gidenlere dua edilmez edilirse edenler günaha girer

yanıt2
yanıt2
BUNNAK:

geberdiginde sana dua değil bela okunacak

yanıt1
yanıt2
Emice:

Güzel kalbi olan bir insan, inşallah daha iyi ve sağlıklı günlerde yaşamak nasip etsin. Bildiği bir Fakire yardım etsin, Selam olsun

2
3
yanıtYanıtla
ErenDerdiçok:

Geçmiş olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Sümeyye:

toplum ahlakı herşeyden daha önemlidir.hergün acı olaylar geçimsizlikler boşanmalar cinayetler oluyor,hep bunlar artistlerin çevirdiği vurdulu kırdılı küfürlü filimlerin yüzünden oldugunu bilip duruyorsunuz yinede inat edip artisleri savunuyorsunuz.yazıklar olsun.

1
1
yanıtYanıtla
Profesör:

Bravo Sümeyye Hanım,Çok İsabetli Bir Yorum Yazmışsın.

yanıt1
yanıt1
ARAP SÜMEYYE:

bu dediklerin asla ahlaksızlık değildir asıl ahlaksızlık din iman adına arabın peşinden gidip sekiz dokuz yaşındaki kız çocuğuyla evlenmektir

yanıt1
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title