KALDIRIMDAKİ YAYAYA ÇARPTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2017 - 08:50, Güncelleme: 27.04.2017 - 08:50
 

KALDIRIMDAKİ YAYAYA ÇARPTI

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü kaldırımda yürüyen vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın sürücü ve kaldırımda yürüyen vatandaş yaralandı.
HABER TURAN IŞIK Kaza sabah saatlerinde 2.Anafartalar Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Kadın olduğu tespit edilen 45 UF 8…plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı ve kaldırımda yürüyen kadın yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın sürücü ve kaldırımda yürüyen vatandaş yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından,  Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapan araç çekiciyle kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlatırken, yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi    
Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü kaldırımda yürüyen vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın sürücü ve kaldırımda yürüyen vatandaş yaralandı.

HABER
TURAN IŞIK
Kaza sabah saatlerinde 2.Anafartalar Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Kadın olduğu tespit edilen 45 UF 8…plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı ve kaldırımda yürüyen kadın yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile kadın sürücü ve kaldırımda yürüyen vatandaş yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından,  Manisa Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapan araç çekiciyle kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlatırken, yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.