Haberler

Yarım Milyon Takipçisi Var! Geniş Kalçaları ile Dikkat Çeken Fildişili Kardashian: Eudoxie Yao

Güncelleme:

Fildişi Sahili'nde yaşayan Eudoxie Yao isimli kadının ünü, kalçaları sayesinde ülkesini aşmış durumda. Fildişili Kardashian olarak anılan kadın hiç estetik ameliyat yaptırmadığını iddia ediyor.

Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde yaşayan Eudoxie Yao isimli kadın ülkesinin Kim Kardashian'ı olarak anılıyor. Afrikalı kadın asla estetik ameliyat geçirmediğini iddia ediyor.

GENLERİNE BORÇLU

Kalçasının güzelliğinin tamamen genlerinden ileri geldiğini söyleyen Eudoxie Yao, erkeklerin gözlerini üzerinden alamadığını söylüyor. 1 buçuk metre genişliğindeki kalçaları olan Yao, yaşını açıklamıyor. 94 kilogram ağırlığındaki kadın Kim Kardashian'a da hayran.

YARIM MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Kendisine Kim Kardashian'ı rol model aldığını söyleyen Yao, "Ben hep böyleydim" diyor ve ekliyor; "İnsanlar beni gördüğünde şok oluyorlar."

Yao'nun Instagram'da yaklaşık yarım milyon takipçisi var. Pek çok hayranı olduğunu anlatan kadın, "Bana ünlü bir sanatçı gibi davranıyorlar" diyor.

Fotoğraflarını yayınlamaya başladıktan sonra önceleri acımasız yorumlar aldığını anlatan kadın, diyet yapmayı düşünmüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fildişi Sahili Kim Kardashian Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (47)

CAMİ HALİL:

Bu kadına hakaret edip beğenmeyen erkekler bu kadın size bir kere tattırsa Lokomotifin peşindeki vagonlar gibi peşinden ayrılmazdınız.

42
32
yanıtYanıtla
esra oz:

Çok iğrenç bir durum

23
5
yanıtYanıtla
Biyonik adam:

Ayni mantafon inegine benziyo

20
0
yanıtYanıtla
DAVULCU BAYRAM:

Malî görmüyormusunuz ceviz kadar. Böylelerine doyum olmaz.Kimi kavun sever kimi de kabak.

10
9
yanıtYanıtla
Amed:

Igrenc yarabbim bu ne

17
1
yanıtYanıtla
Defne yaprek:

Kadın resmen bidemi bulandırdı Bide bu ne ne iğrenç öz güven yaaaaa

14
4
yanıtYanıtla
emre:

ilk önce yazmayı öğren malll

yanıt5
yanıt6
HAYRET:

kalçalara hava basılmış gibi

17
0
yanıtYanıtla
BASRİ BASAR:

Nerede büyütmüş bu kabağı acaba hormonlu mu...?

14
2
yanıtYanıtla
Mussag:

Allah rızası için bu haberleri çıkarmayın. Öğle vakti yemek yiyemedim. Kadındaki özgüven fiziğinden daha iğrenç

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title