'Kalbinizin Temizliği'

İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler tertemiz bir kalbe sahipseniz gelirmiş...

İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler tertemiz bir kalbe sahipseniz gelirmiş...
Sen ne güzel olurdun hayat bütün kalpler temiz olsaydı...
İnsanın kalbinin temizliği rızkıdır. Temiz kalpli coğrafyalarda yaşam, bir başka yaşanır, huzur, mutluluk, güzellik içiçedir. Bir LAVANTA kokusu gibidir. Yayılır her yere, kalplerden, kalplere ruhları rahatlatır. Kötü kalpleri temizler.
Bir çiçeği doyasıya koklayabilmek,
Bir ağaca dokunmak ve dikkatle gölgesinde bakınmak için zaman ayırın. Çınarın sessiz gücüne, zeytin ağacın bereketine, ölümsüzlüğüne, çam ağacın yaydığı temiz oksijenine, incirin hâkimiyetine bakın. Derin nefes alın. Kıymetini bilin. O nefesi rahat almak için yalvaran nice insan olduğunu unutmayın. Temiz bir çevrede yürüyebilmek, dolaşabilmek, gezdiğiniz mekkanlar Gökkuşağı renklerle harmanlanmış olsaydı. Ege, özellikle Foça da olduğu gibi, bir başka olmazmıydı hayat. Hayat okadar kısa ki insan yaşadığı Coğrafyanın kıymetini bilmeli.
Her gün mis kokulu güzel günlere uyanmışsınız. Etrafınızdaki insanların kalpleri temizmi, temiz. Selamsız gün geçmiyor, herkes mutlu, huzurlu. Büyük bir dayanışma içinde. Koltuk, mevki kavgası yok. İşsiz, yoksul, evsiz, aşsız, çaresiz yok. Herkesin yüzünde kocaman gülümsemeler. Herkes kendidir. Kimse kimseyi kıskanmaz, taklit etmez, herkes kendini yaşar. İçindeki cevheri, yaratıcı gücünü görür. Kimseyle uğraşmaz. Mavinin Yeşilin tonu ile uyanır Bu kocaman Dünyada...

Sizi Seviyorum...

Bu haber 11623 defa okunmuştur

:

:

:

: