1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI Birliği Platformu “ Cumhuriyet Balosu” Düzenliyor
KAI Birliği Platformu “ Cumhuriyet Balosu” Düzenliyor

KAI Birliği Platformu “ Cumhuriyet Balosu” Düzenliyor

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı ile Kars ve Iğdır illerimizin kurtuluşunun 97. yıl dönümü nedeniyle Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu tarafından “ Cumhuriyet Balosu” düzenlenecek.

A+A-

3 Kasım 2017 Cuma günü düzenlenecek olan “Cumhuriyet Balosu”na tüm Kars, Ardahan ve Iğdırlılar davet edildi.

Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu Genel Başkanı Sebahattin Şengül, tertip komitesi adına yapmış olduğu açıklamada şu görüşlere yer verdi :

“Kars Ardahan Iğdır yasal düzenleme ile üç ayrı il olsalar da, ortak geçmişlere, ortak kültür değerlerine ve benzer ekonomik sorunlara sahiptirler. Tarihinde ve talihinde çok büyük badirelerle dolu ve 43 yıl Rus esaretinde yaşayan illerimiz, üstünde bulundukları toprakların Kafkas, Ortaasya petrol ve doğalgaz yatakları olması, Akdeniz ve Avrupa ülkelerine uzanan boru hatlarının giriş bölgesinde olmaları bu üç ilimizin coğrafi, jeopolitik ve stratejik önemini artırmaktadır. Ayrıca Kafkas ülkeleri ile toplam 400 km ye yakın sınırları nedeniyle bu üç ilimiz ‘’TEK VÜCUT’’ olma çabasını sürdürmektedir.

Bu maksatla; Ankara da bulunan hemşerilerimizle biraraya gelerek, kaderde, kıvançta ve tasada birleşerek Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 94. yılı ile Kars ve  Iğdır İllerimizin kurtuluşunun 97 incı yıldönümleri etkinlikleri  kapsamında Platformumuz ve Serhatlılar Derneğince 5 incisi düzenlenen geleneksel ‘’Cumhuriyet Balosu’’  aşağıda sunulan tarih ve yerde düzenlenecektir.

Bilindiği üzere, geçmiş yıllarda Kars ‘ta düzenlenen Cumhuriyet Baloları, Cumhuriyetimizin Başkentinde de kutlanacağı bu etkinliğimize teşriflerinizi diler, Toplumsal mutabakata birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde ’’Mevzubahis Vatansa Gerisi Teferruattır’’ sözünü yüreğinde taşıyan bizlerin düzenlemiş olduğu bu etkinliğimizin duyurulması hususunda desteklerinizi  bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

TARİH : 03 Kasım 2017 Cuma, Saat : 19.30

YER :  Eskişehir yolu Dumlupınar Bulvarı No: 418/1 Bellona Yanı SPİCA PLAZA(Balo Salonu)- Çayyolu/ANKARA  

İletişim : 

Genel Merkez:  Adakale Sokak  No: 24/4 Kızılay/ANKARA 

Sebahattin ŞENGÜL KAI-BİR Başkanı : 0 532 715 25 27

Yavuz EĞER Serhatlılar Der. Başkanı :  0532 614 42 64

E-Mail: ssengul55&gmail.com   Fax: 0312 430 25 55

Genel Merkez:  Adakale Sokak  No: 24/4 Kızılay/ANKARA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.