“Kahvelerde Okey Oynamak İçin Değil Hizmet İçin Adayım”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

33 yıldır Akyazı Milli Emlak memuru olarak görev yapan Mehmet Fidan Kuzuluk Topçusırtı mahalle muhtarlığına aday olmaya hazırlanıyor.

Mehmet Fidan yaptığı açıklamada “ 33 yıllık Akyazı Milli Emlak şefliğindeki çalışma hayatıma 16 Ocak 2019 itibari ile nokta koyarak emekliliğe ayrılıyorum. Burada görev yaptığım süre içerisinde hiç kimseyi kırmadan kanunlara yönetmeliklere uyarak güzel işler yapmanın gururu içerisindeyim. Bundan sonraki yaşamımda kendi Topçusırtı mahallemde muhtarlığa aday oluyorum.

Kuzuluk Topçusırtı mahallemde Şevk ve gurur ile hizmet etmek istiyorum. Bugünden itibaren 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde kendi mahallemden Muhtar adayı olacağım.

Siz değerli halkımızın desteği ile 2019 seçimlerinde Muhtar seçilirsem iyi bir kadro ile Mahallem için çok iyi çalışmalar içerisinde olacağım. Kuzuluk Topçusırtı mahallemizi her yerde savunacağız. Sesimiz daha gür çıkacak. Kahvelerde okey oynayan bir Muhtar hiçbir zaman olmayacağız. Mahalle sakinlerimizle her zaman içi içe olacağız. Mahallemin isteklerini gerekli yerlere ulaştıracağım. 2019 yerel seçimleri her kes için hayırlara vesile olmasını diliyorum Sağlıcakla kalın, saygılar ” açıklamalarını yaptı.

“Kahvelerde Okey Oynamak İçin Değil Hizmet İçin Adayım”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir