SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahtalı'ya Göre "Malatya'mız Huzurun Başkenti.."

0
Güncellendi - 2019-01-10 03:28:38
Kahtalı'ya Göre
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’nın huzurlu bir il olduğunu dile getirerek, “Malatya’mız huzurun başkenti diyebileceğimiz bir il” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve teşkilat üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İlk olarak İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce’yi ziyaret eden Milletvekili Kahtalı, başarılı çalışmalarından dolayı tüm jandarma teşkilatını kutlayarak “İlimize gelecek her türlü tehlikeyi bertaraf etmek için yoğun gayret gösteren Jandarma teşkilatımıza başarılar diliyoruz. Yaz kış demeden can siper hane çalışan Mehmetçiklerimize, komutanımızın nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı ziyaret eden Milletvekili Kahtalı, burada şeref defterini imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada Malatya’nın huzurun başkenti olan bir il olduğunu ifade etti. Malatya Emniyetinin kentin huzuru için yoğun çaba sarf ettiklerine şahit olduklarını dile getiren Kahtalı, “Suçluların yakalanması oranına baktığımız zaman hemen hemen yüzde yüze yakın bir performans gösteriliyor. İnşallah bu şekilde çalışmalar devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Türkiye genelinde baktıkları zaman bazı suç oranlarında artışların gözlemlendiğini ifade eden Kahtalı, “Biz Mecliste İnsan Hakları Komisyonunda olmamız nedeniyle geçen hafta Cezaevleri Genel Müdürlüğümüzün sunumunu izledik. Türkiye’de şuanda 260 bin civarında tutuklu ve mahkum var. Bunların içerisinde de en büyük oran ise uyuşturucu suçu kapsamında tutuklanan hükümlü ve tutuklular. Bu sorunun önüne geçebilmek adına bağımlılıkla mücadele anlamında çalışmalar var. Bu tabi ki sadece emniyet güçlerinin baş edeceği bir konu değil. Bu sorunun önüne geçilmesi adına bizlerinde de gayret etmesi gerekiyor. Uyuşturucu ile mücadelede bizler hükümet olarak çok büyük bir gayret sarf ediyoruz. Şuan uyuşturucu dünyada da en büyük sorun olarak karşımıza çıkıyor. Bu anlamda da emniyetimiz elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Malatya’ya baktığımız zaman, bazı bölgelerde uyuşturucu ile ilgili suçlar göze çarpıyor. Emniyetimiz zaten oralarda gerekli önlemleri alıyor. Hem uyuşturucu anlamında hem terörle mücadele anlamında hem de diğer suçlarla mücadele anlamında güvenlik güçlerimiz önemli bir görevi icra ediyor” şeklinde konuştu.

Milletvekili Kahtalı, ayrıca 2019 yılının da kazasız ve belasız bir yıl olmasını temenni ederek “Hep birlikte huzurlu bir kentte, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte yaşamayı Cenabı Allah bizlere nasip eder” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Gadası dağlara gide. Heyhat Rabbim sonumuzu hayreyleye. Bunlar bizi temsil ediyor yahu. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Gelde bunlara ülke teslim et
    0
    0
    Yanıtla
  • TOPRAK (5 yıl önce)
    Ağam bizimle eyleniyi. Sayın vekillerimiz iktidar muhalefet farketmez Yahu marstamı yaşıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (5 yıl önce)
    Huzurun başkentti malatya: )
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bir ara illere göre suç sayıları verilmişti. Nüfusa oranlayınca malatya 5. Sırada, istanbul 20. Sıradaydı işlenen suç sayısında.
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    Dilin kemiği yok söyle nasıl olsa körü körüne sana inananlarda var.Kardeşim hergün mutlaka ölümlü yada yaralanmalı 4-5 tane olay oluyor malatyamızda. önce değil silahlı kavga normal kavga bile duymazdık çsadece çocuk kavgaları duyulurdu.Yaralanmalı kavga duyduk mu haberlerde hemen derdik ya adana ya urfa dır.Ama şimdi bütün şehirler teksas olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Allah rızası için yeter yav herşey ortada belli birde huzur var deyip milletle dalga geçmeyin hele bir çarşıda esnaflık yapında görün günde onlarca psikopatıyla uğraşıyoruz ..şikayetçi olsan kanun yok 1 saat sonra geri karşına dikiliyorlar vurup öldürsen hayatın mahvolacak çoluk çocuğumuz var ..lütfen bu ülkede adalet uygulanmadığı zaman hak edilen cezayı vermedikleri sürece huzurdan bahsetmeyin kendinizi kandırıyosunuz herkes herşeyin farkında
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet (5 yıl önce)
    Teksas Malatya sizin için huzur başkenti para var huzur var
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (5 yıl önce)
    Kafamı buluyorsunuz ne huzur ne başkenti haberlerin %70 'i yaralama ölüm haberi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Hakikaten Malatyaspor u kurşunluyanlar ne oldu,..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Cok degil bir aksam karakolu ziyaret ederseniz Malatya icin vehameti gorursunuz.Dun aksam akpinarda millet birbirini yedi.Etraf kolpaçinolardan geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (5 yıl önce)
    malatya huzurun başkenti derken eski malatyadan bahsediyor sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    malatyalılarla Dalgamı geçiyonuz siz.. her gün silahlı saldırı ve kavga. her gün bıçaklı kavga.. her gün kafelerde haraç çetesi.. neremiz huzurun başkenti..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasever (5 yıl önce)
    bende sabahtan akşama kadar makam arabasıyla dolaşsam kahtalı gibi huzur başkenti derim korkuyoruz yolda yürüyelim denetim sıfır kimlik kontrolü sıfır hergün biryerde silahlı olay SAYIN KAHTALI
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Siz de şakadan heç anlamıysınız hemen eleştiriysiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Milletin.huzurunu.siyasetciler.kaciriyor.ve oy.almak.makam.sahibi.olmak.icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzuru kaçanlar (5 yıl önce)
    Malatya huzuru kaçanların başkenti,olandan bitenden hiç mi haberiniz yok!!hergün silahlı saldırı ve şiddet var,Malatya çok kötü arkadaşlar çoookkk....
    0
    0
    Yanıtla
  • yvz (5 yıl önce)
    Bunlar milletin aklıyla dalga geçiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Hangi Huzur neyin Başkenti bu söylediğini neye dayanarak söylüyor, adamlar bu şehrin takımının binası gitti kurşunladılar, haraç kesmek için huzurdan bahsediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (5 yıl önce)
    "Huzur" kavramı herkese göre değişir. İnsanlar siyasette ve ticarette kişisel olarak "huzurlu huzurlu kazanıyorsa" elbette Malatya onlar için "Huzur kenti" demektir. Çünkü adamların "huzurunu" kimse bozamıyor, "huzurları" kaçmıyor. Kızmayın, darılmayın, ama gerçek böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maşallah (5 yıl önce)
    Huzurun başkenti mi?
    0
    0
    Yanıtla