KAHRAMANMARAŞ’IN YENİ ALTIN NESLİNİ AĞIRLAYACAK

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbulda Kahramanmaraş basınının gönüllü temsilcisi ve 46TV sosyal medya kanalının sahibi Eyüp Kadir Kılcı, üniversite kayıtlarının başlama sürecinde, üniversitelere ulaşımı en rahat erkek öğrenci yurtları arasında ilk sıralarda yeralan Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneğimizin erkek öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Malik Gözübol yaptığı açıklamada, 2019-2020 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtlarına başladıklarını, yürüme mesafesinde çok yakın konumda olan Biruni Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Çapa Tıp fakültesi ile anlaşmalı şekilde öğrencilere avantajlı koşullar sağladıklarını, Kahramanmaraş’tan gelecek tüm öğrencilerimize her türlü imkanı sunacaklarını bildirdi.

Kahramanmaraş Erkek Öğrenci Yurdu,  geniş bir bahçe içerisinde, Fındıkzade otobüs ve metro duraklarına 5-6 dakikalık yürüme mesafesinde, Tıp fakültelerine 10 dakikalık yürüme mesafesinde yeralmaktadır. Öğrenci yurdu 5 kat içerisinde 20 odası, her odasında duş, lavabo ve daimi sıcak suyu, çamaşır ve ütü odası, kapsamlı internet ortamı ve diğer konfor şartları ile öğrencilere her imkanı sunmaktadır. Eğitimci hocamız yurt müdürü Mehmet Fatih Akben, öğrenci danışmanı Gökhan Çokparlamış, 2 yardımcı personel öğrencilerimizin huzur ve rahatı için görev yapmaktadır.

Başkan Prof. Dr. Ali Malik Gözübol, 1947 yılında kurulmuş olan ve Kamu Yararına Derneklerden olan Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneğimizin, 72 yıldan beri Kahramanmaraşlı öğrencileri okutma ve yardım misyonu hareket ettiğini, öğrenci yurdunun da bu amaçla hizmet verdiğini, geçmişte olduğu gibi yeni bir altın neslin yetişmesi için tüm hemşehrilerimizi öğrenci yurdumuzu ziyarete ve kahve içmeye beklediğini bildirmiştir.

Kahramanmaraş Erkek Öğrenci Yurdu: +90 212 585 00  51  –  +90 506 222 31 50

Kızılelma Caddesi  türkçü Sokak  No: 25   Fatih/İSTANBUL

KAHRAMANMARAŞ’IN YENİ ALTIN NESLİNİ AĞIRLAYACAK

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Maraş Aktüel | Kahramanmaraş Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!