Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halka Eğitim Müdürlüğünün Yıl Sonu Sergisi açıldı. Sergide amigurumi bebek, mefruşat, giyim, filografi, resim, makine nakşı, el nakışı gibi kurslarda yapılan eserler sergileniyor.

Kurum girişinde açılan yılsonu sergisinin açılış kurdelesi İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, Onikişubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Aktuğ (Özdemir), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Leman Pakdil ve Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül tarafından kesildi.

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halka Eğitim Müdürlüğü Öğretmeni Edibe Kalaycı'nın öğrencilerine yaptırdığı maraş işi sim sırma ve Gülten Canan Turgut'un öğrencilerine yaptırdığı amigurumi bebekler büyük ilgi çekti. Sergiyi gezmeye gelenler sergilenen tüm eserleri çok beğendiklerini ifade ederken, kurs hocalarından ve öğrencilerden bilgiler aldılar.

HABER FOTOĞRAFLARI

Sergi bu gün ve yarın da Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halka Eğitim Müdürlüğü salonunda vatandaşlarla gezilebilecek.